Кузя Ю-а

Фантастична олійка Mr.SCRUBBER

Фантастична олійка Mr.SCRUBBER

Закінчився вже майже мій олаплекс та й нажаль, вже на крайньому залишку улюблене масло від матрікс, і пора було купити нове маселко для волоссячка.

Продивляючись клуб, поради та українські бренди, вирішила я обрати Mr.SCRUBBER. Адже, як і домовлялися, я хочу максимально замінити іноземні засоби на наші.

Олія-парфум від Mr.SCRUBBER одразу впала в моє пильне око. І знаєте, не даремно!

Олійка миттєво розгладжує і надає волоссю запаморочливого блиску і шовковистості. Мега легка текстура засобу не обтяжує волосся, живить кінчики, зміцнює і відновлює структуру волосся. Після використання мої кучері виглядають ідеальними, доглянутими і шовковистим. Кучері виглядають дорого багато, слухняно та сяють. І вона не обтяжує волосся. На руках, перед ростиранням, вона як невагома хмарка. Як водичка! Фото докладу.

За моїми відчуттями, ця олійка крутіша олаплекс! от так от! Більше скажу, наш засіб виявився в 1000 разів крутішим та ефективнішим ніж той дорогущий олаплекс. Навряд чи я ще колись куплю іноземного товариша. А от з Mr.SCRUBBER я стану найкращими друзями.

Тип аромату: жасминчик з легкими східними нотами, кедровим шлейфом та парфумами ніжними.

Текстура невагома, проте полегшую розчісування. Мені потрібно 2-3 повних натиски. Одразу скажу, дозатор не розпилює, а дає струю засобу. Адже по правильному, ви маєте напшикати засіб на руку і розтерти в лодоньках та на волосся.

Як працює по реальним обіцянкам бренду (я повторюсь, воно реально працює):

  • кератин утримує вологу, глибоко проникає в структуру кожної волосини, наповнює її і усуває можливі недоліки, надає зачісці об’єму і неймовірного блиску;
  • олія аргани активно відновлює волосся, дарує розкішний блиск і шовковистість. Завдяки рекордній концентрації полінасичених жирних кислот вона живить і розгладжує кожну волосину по всій довжині, покриває її повітропроникною плівкою, яка захищає локони від згубного впливу ультрафіолету, зберігає інтенсивність кольору, пружність і красу волосся;
  • олія макадамії чудово відновлює сухе і пошкоджене волосся, надає пасмам блиску і сили, запобігає появі сухих і ламких кінчиків;
  • олія бабассу делікатно зволожує волосся, робить його пружним і еластичним, «закриває» кератинові лусочки, усуває пушіння та електризацію, надає неймовірного блиску.

Спосіб використання: перед використанням інтенсивно збовтати флакон! Розпилити спрей на долоні і розподілити його по всій довжині сухого, чистого волосся. Використовувати у будь-який зручний час для миттєвого блиску і розгладження волосся.

Я в захваті. Однозначно, я більше ніколи не куплю

olaplex. А із задоволенням радитиму олійку від Mr.SCRUBBER, бо вона доволі достойно виглядає та по якості справляється однозначно не погано!

Фантастична олійка Mr.SCRUBBER
Фантастична олійка Mr.SCRUBBER
Фантастична олійка Mr.SCRUBBER