YuliHrytskoff

Тонізуючий шампунь проти випадіння волосся Ice Cream Energy Shampoo

Тонізуючий шампунь проти випадіння волосся Ice Cream Energy Shampoo

Шампунь - це первинний і базовий засіб у догляді за волоссям. Саме від якості шампуню багато в чому залежить його здоров'я та зовнішній вигляд! Так як я дуже давно борюся з досить сильним випадінням волосся, то шампуні купую зазвичай спеціально розроблені для вирішення зазначеної проблеми, хоч, звичайно, тільки шампунем її не вирішити. Але, сподіваюся, хоч би й не посилити... А в даному дописі хочу поділитися своїми враженнями про тонізуючий шампунь проти випадіння волосся Ice Cream Energy Shampoo від італійського професійного бренду Inebrya.

Шампунь розфасований у якісний пластиковий флакон приємного салатового кольору. Флакон міцно закривається кришкою диск-топ.

І його характеристику почну, мабуть, із кількох слів про склад засобу. А він у шампуню щонайменше посередній... У ньому і сульфати, і консерванти, і ароматизатори, і парабени, причому, досить токсичні і здатні потенційно викликати подразнення, алергічні реакції і навіть ендокринні порушення! Але це профкосметика, куди вже в ній без таких агресивних компонентів... Але є й добрі складові натурального походження, наприклад, екстракти кропиви, розмарину, стручкового перцю. Але чи є в них сенс після такої кількості синтетичних та далеко не найбезпечніших компонентів? Це, звичайно, було суто риторичне питання...

Консистенція в шампуня середньої густоти, не рідка і дуже приємна.

Колір - гарний перламутрово-білий.

Запах у шампуня дуже приємний – ніжний, із солодкими нотками. На волоссі аромат шампуню відчувається тільки поки воно ще мокре, після висихання - запах на волоссі не залишається.

Піниться шампунь добре, але рясна піна утворюється тільки від досить великої кількості шампуню - зазвичай інші шампуні я беру менше по кількості на одну помивку волосся. Але розхід шампуню, на диво, цілком звичайний, не сказала б, що він у мене закінчився набагато швидше за інші шампуні.

Змивається шампунь легко, відчуття непромитого волосся не залишає.

Очищає волосся шампунь добре, мені достатньо одного намилювання голови, щоб якісно очистити волосся та шкіру від забруднень. Якщо використовую стайлінгові засоби, що буває вкрай рідко, тільки тоді є необхідність додаткового намилювання волосся.

Шампунь якісно, ​​але делікатно очищує волосся та шкіру голови від забруднень, але, при цьому, не пересушує довжину. Але в будь-якому випадку після використання шампуню я наношу на волосся бальзам, так як без нього я своє пошкоджене і пофарбоване волосся просто не розчешу. Після миття волосся не плутається і не пушиться, хоч на дотик і дуже м'яке; надає волоссю гарний природний блиск. Шампунь у мене не викликав ні лупи, ні свербіння. Волосся не обтяжує, не зменшує об"єм, навіть навпаки, волосся здається більш живим і розсипчастим. Також шампунь не впливає на звичний графік миття волосся.

Плавно підходячи до закінчення свого відгуку, хочу сказати, що Тонізуючий шампунь проти випідання Ice Cream Energy Shampoo - в цілому, доволі непоганий засіб, але нічого особливого - вього лиш якісно виконує функцію очищення і не більше... Проблему випадіння волосся він не вирішить і сплячі цибулини, звичайно, теж не розбудить... У всякому разі, у мене такий ефект після використання двох флаконів цього шампуню так і не настав. Я рекомендую, але особливих сподівань на нього покладати не варто!