Фісташка

Мега стійкі помади, що переживуть всі випробування Maybelline SuperStay Vinyl Ink

Мега стійкі помади, що переживуть всі випробування Maybelline SuperStay Vinyl Ink

В наборі було дві помади: нюдова, яка майже точно повторює мій колір губ, а також яскрава червона. Ідеальна комбінація на будь-який смак.

Наноситься помада дуже легко, гарно роозприділяється по губах.

Фініш у неї трохи глянцевий. Навіть якщо промокнути серветку, то цей відблиск залишиться на губах. Мені особисто подобається такий фініш.

Відчувається добре. Єдине що цей фініш липкуватий. Тому коли ви змикаєте губи вони трошки злипаються. Не скажу що це прям проблема для мене, бо я рідко це роблю, але може бути комусь неприємно. Одразу після нанесення вона вже застигає і не відбивається на чашках.

Ну і про найголовнішу перевагу цих помад - стійкість. Помада мега стійка. Вона переживе каву, обід і апокаліпсис. Я влаштувала їй стрес-тест шаурмою, і вона трошки зїлась тільки в центрі губ. Я була шокована такою стійкістю.

Це була перша помада від цього бренду що я спробувала. Якось раніше мені вони не попадались. Колір ідеальний нюд. Якщо нанести в один шар, виглядає як макіяж без макіяжу. За рахунок того, що вона нюдова то сходить вона непомітно. Я за день поправила її один раз, після обіду. Просто трошки мазнула в центрі губ.

Загалом ця помада не червона, а більш така насичено червоно-рожева. Мені колір дуже подобається, але я думаю що він не всім підійде. Не універсальний це точно. Ця помада пережила досить жирний обід і не стерлась навіть в центрі губ. Мені здається що ця помада залізобетонно прилипає. Але на здивування, вона досить легко знімається гідрофільною олією і не залишає тінту на губах. Але саме червона мені підсушила трошки губи.

Однозначно помади топ. Єдиний мінус особисто для мене це аромат. Вона має дуже насичений солодкий ванільний аромат. Для мене він занадто інтенсивний і я відчуваю його ще з пів години після нанесення.