YuliHrytskoff

Лосьйон для бюсту Nacomi Pregnant Care Bust Cream

Лосьйон для бюсту Nacomi Pregnant Care Bust Cream

Красиві, пружні груди та доглянута шкіра зони декольте завжди являлися уособленням жіночої краси та сексуальності. А ще, мрією більшості представниць прекрасної статі…

Проте, коли тобі "стукає" 35+, шкіра по-трохи починає втрачати свою еластичність і пружність… Це ж стосується і такої ніжної ділянки як груди) Тому хороший зволожувальний крем ніколи не буде зайвим! Але наносити на таку делікатну частину тіла будь-який крем, а тим більше, із сумнівним складом, я би не ризикнула, тому шукала щось максимально безпечне, із хорошими, в своїй більшості, натуральними складниками.

І знайшла такий в польського бренду натуральної косметики Nacomi - Лосьйон для бюсту Nacomi Pregnant Care Bust Cream. Спойлер - склад мене практично повністю влаштовує – він майже весь заснований на натуральних компонентах та рослинних екстрактах і містить дуже велику кількість натуральних олій. Правда, даний лосьйон призначений для догляду за зоною декольте під час вагітності, але, думаю, й поза таким прекрасним періодом користуватись ним також можна)

Тому розповідаю про його характеристики та результат від використання більш детально.

Дизайн доволі мінімалістичний, але милий і практичний – мені подобається!) Лосьйон розфасований у якісний прозорий пластиковий флакон з інформаційними етикетками навколо.

Флакончик оснащений дозатором, що дуже зручно та гігієнічно. Дозатор робочий – не заїдає та не «плюється». На дозаторі є блокіровка, так що, за необхідності, його можна брати з собою у дорогу, не боячись випадкового натискання на дозатор та розливу засобу у сумці.

Об'єм лосьйону – 130 мл. Але використовується він ну дуже економно! На момент написання відгуку я користуюсь ним вже 4 місяці, а у мене близько пів флакона ще є в наявності.

Склад лосьйону – пречудовий! І саме він став вирішальним фактором при купівлі цього засобу! Склад абсолютно безпечний, насичений просто величезною кількістю натуральних олій та екстрактів, які мають доведений позитивний вплив на шкіру. Так, є у складі й консерванти (але без них апріорі не може існувати косметика довгострокового використання, оскільки без них косметика зіпсувалася вже б за декілька днів після виготовлення), але вони безпечні та дозволені при виготовленні косметики натурального та органічного напрямку. Єдине, є віддушка, ну але це таке, не вважаю даний компонент аж якимось дуже небезпечним…

Я складом даного лосьйону дуже задоволена і вважаю його безпечним для використання під час вагітності і поза нею!

А на підтвердження моїх слів – детальний аналіз кожного компоненту складу лосьйону:

Deionized Aqua - деіонізована (демінералізована) вода.

Prunus Amygdalus Dulcis Oil – мигдальна олія. Емолент.

Butyrospermum Parkii Butter – олія ши. Емолент.

Theobroma Cacao Butter – олія какао.

PlukenetiaVolubilis Seed Oil - олія сача інчі (багата ненасиченими жирними кислотами та вітаміном Е).

Glyceryl Stearate – стеарат гліцерину. Емолент, емульгатор.

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil – олія жожоба. Емолент.

Macadamia ternifolia Seed Oil – олія макадамії. Емолент.

Caprylic / Capric Triglyceride – емолент.

Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil – олія соняшникова. Емолент.

Аrgan Spinosa Kernel Oil – олія арганії.

Glycerin – гліцерин. Зволожувач, ідентичний до шкіри інгредієнт.

Aloe Vera Extract – екстракт алое вера. Заспокійливий, зволожувач, емолент.

Serenoa Serrukate Friut Extract – екстракт плодів Серено серруля.

Panthenol – пантенол. Заспокійливий, зволожувач.

Tocopheryl Acetate – тип вітаміну Е. Антиоксидант.

Benzyl Alcohol – бензиловий спирт. Консервант, регулятор в’язкості, розчинник. У Японії дозволено застосування без обмежень і вважається консервантом. Є речовиною, здатною викликати алергічні реакції.

Parfum – віддушка.

Dehydroacecit Acid – дегідрооцтва кислота. Консервант, дозволений для використання стандартом натуральної та органічної косметики COSMOS.

Консистенція засобу кремоподібна, дещо рідкувата, більше типова для такого засобу як молочко. Не надто щільна і, як на мене, якраз ідеальна для використання в зоні декольте, оскільки легко розприділяється по шкірі, не потребуючи втирання і, таким чином, перерозтягнення шкіри.

Текстура однорідна, не розшаровується, масла не відділяються.

Колір – білий.

Запах – ну дуууже приємний! Мені пахне підтанувшим вершково-ванільним пломбіром. Запах доволі стійкий – відчуваю його на шкірі близько чотирьох годин після нанесення. Я претензій до аромату лосьйону не маю, мені він дуже подобається і я отримую окреме задоволення, коли користуюсь даним засобом. Але… як відреагує на цей аромат вагітна жінка з токсикозом – це відкрите питання… Ну та й щоби користуватися ним під час годування дитини грудьми взагалі мови не може бути, оскільки дитина може відмовитись від грудей… Хіба що перед кожним годуванням змивати лосьйон, але яка тоді буде від нього користь? Так що, краще би було, якби такий засіб все ж таки взагалі не мав ніяких ароматизаторів, тим більше, що у складі багато ароматних натуральних олій і засіб мав би приємний аромат сам по собі…

Використовую лосьйон цілком стандартно: ввечері після душу наношу засіб на шкіру грудей, області декольте та шиї (на ці зони мені достатньо засобу від двох натискань на дозатор). Завдяки своїй ніжній, злегка рідкуватій текстурі, лосьйон дуже легко розприділяється по шкірі, абсолютно не потребуючи втирання. Поглинається повністю хвилин за десять, після чого на шкірі не залишається відчуття плівки чи липкості. Є невелика жирність, але це зрозуміло, зважаючи на кількість натуральних олій у складі. Проте, це відчуття не створює дискомфорту, оскільки вдягатися можна вже за декілька хвилин після нанесення лосьйону. Плями на одязі не залишаються, навіть якщо вдягнутися до моменту повного поглинання засобу.

Після використання цього лосьйону шкіра не просто зволожена, а ідеально наживлена, дуже гладенька і приємна на дотик, є ефект такого внутрішнього підсвічування, який в мене асоціюється з добре доглянутою та здоровою шкірою. Цей ефект накопичувальний, зберігається й на наступний день після використання лосьйону.

За цих кілька місяців, що я користуюся лосьйоном для бюсту від Nacomi, помітила значне покращення стану та зовнішнього вигляду шкіри грудей та декольте – вона стала більш пружною, розтяжки, що з’явилися після вагітності і різкого схуднення візуально стали значно менш помітними, а нові не з’явилися; шкіра в загальному стала еластичнішою і здоровішою на вигляд. Якщо б ще частіше поєднувала використання лосьйону та фізичних вправ, впевнена, результат був би ще кращим)

Думаю, якщо використовувати цей лосьйон під час вагітності регулярно двічі на день, то потенційних розтяжок, з великою ймовірністю, вдасться запобігти, або ж хоча би зменшити їх кількість, так як це питання, значною мірою, також і генетичне…

скажу, що я дуже задоволена цим лосьйоном! Приємний аромат, дієва формула, видимий результат від регулярного використання. Та головне – абсолютно безпечний, в своїй більшості натуральний, склад. Я впевнена, що куплятиму цей лосьйон ще неодноразово та рекомендую його, якщо ви шукаєте справді ефективний та максимально безпечний крем для грудей та зони декольте!