Alyona

Міха. Любов на довгі роки.

Ще в далекому 2009 році я зіштовхнулася з проблемою сухості рук. І я говорю не про ту сухість, яка просто приносить дискомфорт. Це сухість, з якою я не могла вдягти перчатки в морози. За декілька годин перебування на холоді, з руками ставалося щось неймовірно лякаюче, що було схоже на якусь алергію. Почервоніння і припухлість рук тягли з собою в компанію тріщини, ранки і, як наслідок, шкіру-наждачний папір з великими загрубілими ділянками. Перчатки і рукавички лише ускладнювали ситуацію, від них починався свербіж, все це діяло на нерви і навіть призводило до сліз. "Бархатні ручки" не допомагав. Зелена аптека взагалі якась "шляпа". Крем від Гарньєр - Юху! - туди ж, до "Бархатні ручки". Доки крем знаходився на руках і зволожував шкіру можна було миритись, хоча б стихав свербіж. Вранці прокидалась і розуміла, що руки так само сверблять (бо ж ранки нікуди не дівались).

Сезон цих тортур починався з приходом перших осінніх холодів і закінчувався з весняним потеплінням.

Розуміючи, що потрібно щось, що б загоювало ранки, я почала шукати аптечні засоби. "Боро-плюс" був на піку популярності і ситуацію не спас☹️ (вибач "Боро-плюс"). Що ж далі? А далі Makeup і тюбик з червоним хрестиком на упаковці. Беру!

Живильний крем для рук з гліцерином для сухої і дуже сухої шкіри рук Mixa Hand Cream Intense Nourishment. Він справився, він зміг! Зробив неймовірне: за 4 ночі я повністю позбулась на обох руках по загрубілій і дуже пошкодженій ділянці між великим і вказівним пальцями. Не вірила, що це можливо. Але не варто дивуватися: в складі продукту є алантоїн. Компонент який володіє заспокійливими, зволожуючими властивостями (загоює рани і сприяє оновленню клітин шкіри), знімає подразнення. Корейці вже давно його активно "юзають".

Стосовно самого продукту.

Щільна консистенція (але є крема і густіші), світлий біло-рожевий колір, відчутний запах. Запах, можливо, комусь не сподобається, він різкуватий. Мені - нормально.

Майте не увазі, що на шкірі утворюватиме плівку, вбирається повільно. Краще наносити на ніч.

Якщо на шкірі є порізи чи інші пошкодження, то при нанесенні він буде відчутно "щипати", АЛЕ сприятиме загоєнню, це перевірено, інфа - 💯. Мала декілька опіків і наносила на ушкоджені ділянки - працював результативно👍.

Розхід крему - невеликий. Розподіляється гарно.

Так, можливо, він буде не для всіх, бо ж підбір засобів по догляду за руками, як і шкірою в цілому- індивідуальний.

Але майте на увазі, якщо шукаєте щось легке, то це не про нього. Це хард кор. Це база. Це мій рятівник. Mixa Hand Cream Intense Nourishment - люблю тебе♥️

Чи може щось бути краще?