Alyona

Чому кучері?

Чому кучері?
Чому кучері?

Цей допис буде стосуватися мого кучерявого волосся.

Кучерявою я була не з дитинства. Волосся почало крутитися з підліткового віку. Не сказажу, що це був кошмар на яву, скоріше якась незручність. Вгамування безладу на голові відбирало чимало часу і, зазвичай, результат був поганенький. Варіанту кучерів не було, про них ніхто не знав, прикладів ми не бачили. Волосся повинно бути прямим, а не пухнастим. Нестерпне розчісування, заплітання, вирівнювання з якимись спеціальними засобами були моїм обрядом після кожного миття. Це все набридло десь в випускних класах і було вирішено залишити волосся в спокої, бо ні часу, ні сил вже не було. Саме в цей період я познайомилась з таким засобом для стайлінгу волосся як гель. Нарешті. Як же все було просто: треба було лише нанести його на волосся і пухнастість левиці приборкувалась. Натомість маю кучерики! Вау, так можна було?

Так я "сьорбнула" з "чаші кучериків" і більше "пити" зі звичайної чаші - не схотіла.

Першими моїми гелями був якийсь слизень-ноунейм зеленого, потім синього, а потім прозорого кольорів. Пристосування до укладки зайняло роки, а сам процес був дуже цікавим. Про кучерявий метод мова тоді ще не йшла, про нього не говорили. Багато дівчат самотужки прийшли до його суті, шляхом проб і помилок. Скажу зразу, я не фанат кучерявого методу, таки полюбляю засоби по догляду з силіконами. Так я познайомилась з багатьма продуктами. Одним з них є гель, яким я користуюся сьогодні і покупку якого точно повторю. Syoss Max Hold Gel. Чому він?

По-перше, це хороший об'єм за доступну ціну. По-друге, непоганий склад. По-третє, він економний. Зверніть увагу, що цього продукту потрібно зовсім трошки. Він густий і щільний. При нанесенні я розбавляю його в руках з водою. Наношу на вологе волосся. Обов'язково потрібно гарненько пожамкати, аби завиток прийняв свою форму. Також, з цим гелем формується хороший каст, який дуже швидко розбивається. Волосся дійсно блищить.

Але є і мінуси.

Від нього може пушитись волосся (для мене це не критично, моє - довге). З ним можна переборщити і у вас склеїться волосся. Для власниць тонкого пористого волосся потрібно бути обережними в кількості використання і нанесенні продукту. Дівчатка, тут супер фіксація, тому не варто чекати невагомої украдки, укладка буде те що треба👌.

Висновки зроблено виключно зі свого досвіду. Чи повторю я покупку? Так! В повсякденні мене він влаштуває. Чи спинюсь я на ньому? Однозначно - ні.

Чому кучері?
Чому кучері?
Чому кучері?
Чому кучері?
�Чому кучері?