KsuLv

Versace Versense. Так пахне ніжність, спокій і гармонія.

Випущений у 2009 році аромат Versace Versense входив у топ найпопулярніших парфумів в Україні у 2021 році та не втрачає своєї популярності і насьогодні.

То в чому ж секрет?

Розробив аромат іспанський парфумер Альберто Морільяс.

Обличчям аромату стала німецька модель Тоні Гаррн.

Група аромату: деревний, квітковий, мускусний.

Дизайн стильний, але в той же час простий і лаконічний. Ніжний салатово-зелений колір парфуму асоціюється з природною життєвою енергією та молодістю.

Обʼєм: 30, 50 і 100 мл.

Стартує композиція яскраво, свіжо та бадьоро. Найбільше на старті мені відчувається бергамот, тому любителі цього дерева будуть від парфуму в захваті. Солодкуватість надає груша, але мені вона не здається якоюсь нудотною і надмірною, це просто яскрава фруктова насолода, врівноважена цитрусами та інжиром. Саме груша і забезпечує таке збалансоване звучання.

З квіткової частини я відчуваю хіба що ніжний жасминовий відголосок.

Деревина - ось, що характеризує аромат через пару годин після нанесення і надалі. Тут я відчуваю кедровий аромат, це чистота і свіжість хвойного лісу у поєднанні з екзотичним, злегка бальзамічним та солодкуватим ароматом сандалового дерева.

Стійкість на тілі 6 годин, на одязі 12 годин, на волоссі - до миття.

Шлейф у аромату досить яскравий, але акуратний, приємний для оточуючих.

Цей аромат я не можу привʼязати до конкретної пори року: влітку він асоціюється з спокійним, безвітряним морським узбережжям, а взимку - з тихим, сніжним лісом. Такий цікавий і багатогранний.

Versace Versense - це аромат ніжності, спокою і гармонії з собою та навколишнім світом.

Аромат впевнено можу рекомендувати для тих, хто ще не знайомий з парфумерією Versace.

На мій погляд, цей аромат є універсальним: в офіс, у магазин, на прогулянку чи зустріч з друзями. Він не надто гучний і не всезаповнюючий, проте ніжний і приємний.