MAXIMOVA🌷

Розпаковка та зрада

Розпаковка та зрада

З 2015 року користуюсь здебільшого (десь 80%) ароматами яблучок від Nina Ricci. Це настільки мої аромати, що я роками просто чергувала кольори яблук і мене все влаштовувало.

Клуб розширив мій кругозір парфумного світу, дівчата так цікаво розказують і описують аромати, що я почала в магазинах їх слухати. Але нічого мене не вражало і не подобалось. Моментами я трохи засмучувалась через свою яблучну заїжджену платівку, алe Pilirina одного разу вдало підмітила, що це навіть добре, адже я знайшла СВІЙ парфум, а деякі люди протягом життя не можуть визначитись.

І тільки я змирилась з цією думкою, як сніг на голову вривається в моє життя Versace Versense💚В магазині обирала парум на подарунок і випадково знайшла його для себе😅 тому не довго думаючи одразу купила та зрадила Ніні.

Мій тип аромату: квіткові, солодкі, фруктові. А у Versense нехарактерна для мене піраміда: деревинні, квіткові, мускусні. Це свіжий зелений аромат, спочатку він б’є в нос цитрусами, а потім пом’якшується в легку трошки солодкувату, при цьому не плоску композицію.

Для мене він пахне весною, чистотою, легкістю, чудово підійде на щодень. Думаю, краще звучатиме в теплу пору року.

Якщо цікаво, на відео показую упакування туалетної води. Картонна коробка упакована в плівку, дизайн флакону лаконічний, стриманий, елегантно-простецький. Присутні брендовані елементи: по центру логотип медуза Горгона та на кришці напис Versace.

До замовлення мейкап додав презенти: два пробничка Giorgio Armani My Way та Valentino Born In Roma Donna Coral Fantasy. Дякую, буду знайомитись😊