YuliHrytskoff

Туалетна вода Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

Туалетна вода Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

Мабуть, багато хто чув та являється поціновувачем парфумерії модного дому Marc Jacobs. Я не являюсь виключенням та хочу трішки розповісти про свої враження від Туалетної водички Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh і, можливо, саме мій відгук допоможе вам оприділитися з вибором аромату на теплий період року.

Коли я отримала цей аромат в подарунок, для мене він став як ковток свіжого повітря, адже за зиму я добряче втомилась від солодких, орієнтальних ароматів, «тяжкої» ніші, яку так полюбляю в холодний період року… Та з приходом весни мені захотілось чогось легкого, невимушеного, ніжного і жіночного. І коли я тільки вперше розпилила на себе «Daisy Eau So Fresh» - я зрозуміла, що це саме те, чого так прагнула моя душа!

Але не буду відразу забігати так далеко вперед, а розповідаю про все по-черзі)

Туалетна вода Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

Одразу після доставки флакон туалетної води був запакованим у красиву картонну коробочку пудрового рожевого кольору в оздобленні квітів. На самій коробочці є вичерпна інформація про засіб від виробника. Коробочка, до речі, була повністю запаяна в слюду.

Сам флакон туалетної водички – це справжній витвір мистецтва та окраса туалетного столика) Флакон повністю прозорий, виконаний із доволі міцного та неймовірно блискучого скла, на лицьовій стороні – золотистою фарбою нанесений надпис із найменуванням бренду та аромату.

Кришечка, яка являються невід’ємним елементом дизайну флакону, виготовлена із пластику та стилізована під золото. Вона оздоблена резиновими різнокольоровими квіточками, які прокручуються навколо золотої об’ємної серцевинки. Ну це так красиво, що мені важко передати словами! Флакон хочеться розглядати, тримати його в руках, милуватися ним… Він дуже привертає увагу своєю жіночністю, навіть дівчачістю, ніжністю та неймовірною миловидністю! Мій внутрішній естет задоволений)

Об’єм мого флакончика – 30 мл. Також у продажі дана туалетна водичка представлена в об’ємах 75 та 125 мл.

Прем’єра аромату – 2011 рік.

Група (сімейство) аромату – квіткові, фруктові.

Стать – жіночі.

Концентрація - туалетна вода.

Класифікація (клас) – елітна парфумерія.

Країна реєстрації бренду – США.

Країна-виробник: Франція.

Піраміду аромату складають такі ноти:

Верхні ноти: Грейпфрут, Груша, Зелені ноти, Малина

Ноти серця: Жасмин, Квіти яблуні, Лічі, Троянда, Фіалка

Базові ноти: Вірджинійський кедр, Мускус, Слива

Одразу після розпилення, аромат стартує ніжною, ледь вловимою, але характерною грейпфрутовою гірчинкою з нотами лугових духмяних трав, зелені. Старт освіжаючий, іскристий, дуже життєрадістий. За декілька секунд аромат починає збагачуватись невагомою, дуже ніжною солодкістю – більш виразними вже стають фрукти і квіти. Чую малину, але свіжозібрану, натуральну, з кислинкою… Груша виразна, але не випирає, не перебирає на себе всю увагу, а вловлюється буквально в переливах. Трохи лічі, яка придає аромату грайливості, безтурботності і легесенької солодкості…

Ближче до бази (хоча це ще не вона) – квіти. Найвиразніше звучить білоквітковий жасмин, трохи фіалки, яка надає аромату ніжної, жіночної пудровості. Троянду практично не вловлюю.

Та самий красивий аромат в базі! Тут вже медова, перестигла жовта слива, теплий кедр і ніжний, ледь відчутний квітковий мускус. При чому, два останні звучать лише м’яким фоном, випускаючи наперед все ті ж квітково-фруктові ноти з ніжною пудровістю.

Загалом, аромат цілісний і дуже красивий! Звучить єдиною освіжаюче-квітковою симфонією з ніжним, ледь солодкуватим фруктовим акордом. Він іскристий, кристальний і чистий, як джерельна вода…

Більше – квітів, менше – фруктів… Літнє свято в холодочку з освіжаючими фруктовими напоями… Чисті гірські джерела з кристально-чистою і льодяною водою… Білі квіти і лугові трави… Саме такі асоціації в мене викликає Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh)))

Шлейф. На жаль, майже не відчутний, навіть інтимний… Я б, швидше, віднесла даний аромат до близько сидячих до шкіри.

Стійкість аромату на моїй шкірі – близько двох годин – це час, поки я його чую на собі виразно, та з кожною годиною аромат стає все тихішим і слабшим, але, в загальному, на шкірі залишається до шести годин. На волоссі – значно довше. Проте, на одязі стійкість аромату мене приємно здивувала – вловлюю ноти парфумів навіть після прання!

Вікові рамки аромату максимально лояльні – він прекрасно звучатиме як в образі зовсім юної дівчини, так і більш зрілої дами. Як на мене, цей аромат взагалі без яких-небуть рамок і максимально універсальний!

Сезонність. Daisy Eau So Fresh – однозначно весняний аромат, та красиво звучатиме й влітку навіть у самий спекотний день, так як він настільки квітково-освіжаючий, кристально-холодний, що не душитиме навіть при максимальних температурах.

Образ/подія. Цей аромат – самий універсальний із всіх універсальних! В офіс, на прогулянку, зустріч, в магазин – та будь-куди! Хіба, на якісь дуже офіційні події, у вишуканий ресторан хотілося б більш вечірнього парфуму, але й туди він, в принципі, підійде. Стиль одягу – також будь-який. Хоча мені під ці парфуми хочеться одягнути легеньке коротке квіткове платтячко і відкриті босоніжки та насолоджуватись теплом і сонечком)

Туалетна вода Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh – надзвичайної красоти аромат! Весняний, соковитий, яскравий і життєрадісний… Іскристий, кристальний і освіжаючий… Жіночний і ніжний… Це квіткова свіжість з легкою фруктовою солодинкою… І це – ідеальний варіант на щодень!🤍