Оксана Князєва

Аромат весни Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

Аромат весни Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh
Аромат весни Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

Флакон ,це окреме естетичне задоволення ,він дуже гарний, зроблений з прозорого ,міцного скла, світло-рожевого відтінку .

Аромат весни Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

Особливо симпатично та оригінально оздоблена кришечка флакона ,декорованими різнокольоровими квітами із золотими серцевинами.

Квіти зроблені з твердої ризини, маленькі навіть можна покрутити 😁саме через ковпачок флакон виглядає максимально по дівчачому ,ці квіточки надають флакону такої ніжності, витонченості та оригінальності, однозначно такий флакон нікого не залишить байдужим!

Тип аромату: квіткові, фруктові
Початкова нота: Грейпфрут, Груша, Зелені ноти, Малина
Нота серця: Жасмин, Квіти яблуні, Лічі, Троянда, Фіалка

Кінцева нота: Вірджинійський кедр, Мускус, Слива

Дуже подобається на старті, буквально в перші хвилини, відчувається свіжість зелені та кислуваті ноти грейпфрута.

Цитрус тут абсолютно ненав'язливий, він швидко переплітається із фруктово-квітковими нотами, що у своїй композиції дає трохи солодкуватий аромат.

Але прям солодким я його назвати не можу.

Перші пару хвилин аромат дуже яскравий і створює неймовірний шлейф ,але доволі швидко йде на спад і аромат стає більш ніжним і пудровішим.

Починають проявлятися середні ноти ,і тут вже важко оприділити, що саме за ноти відчуваєшь,але я змогла уловити пудрові ,нотки троянди і чомусь абрикосові кісточки, можливо це лічі(я його не пробувала,не нюхала) так що мені пахне абрикосом і трохи сливовим варенням 😅

Дуже цікавий та незвичайний аромат, його навіть складно одразу описати словами. Для мене він цілісний, всі ноти звучать гармонійно.

З часом ,коли аромат вивітрюється ,на шкірі відчувається тільки мускус і слива

Аромат не шлейфовий,він більше до тіла.

І сам базовий аромат відчувається тільки ,якщо прям дуже близько піднести ,наприклад ,зап’ясток на якому парфум до носа ,або якщо інша людина наблизиться до вас прям вплотну 😅

На моїй шкірі аромат тримається приблизно 1 годину ,а потім він стає майже не помітним ,але дає відчуття свіжості (наче мився ароматним гелем для душу і легкий запах залишився на шкірі)

На одязі він теж не тримається, що дуже засмучує😢

Але не зважаючи на це ,запах все одно чудовий ,дуже жіночний та ніжний!

У мене виникає асоціація з теплою весною, безтурботністю, квітами та теплим весняним вітерцем.

Цей аромат навіть чоловіку сподобався ,сказав ,цитата : «Нічьо так»🤣

Парфум ідеально підходить для повсякденного використання коли хочеться чогось дуже легкого і не вимушеного,але прийдиться носити флакон з собою щоб оновлювати аромат при потребі.