Аромат весни Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh
Життєрадісний ,безтурботний ,жіночний ,весняний -саме так,коротко,можна описати ці парфуми 😌
Флакон ,це окреме естетичне задоволення ,він дуже гарний, зроблений з прозорого ,міцного скла, світло-рожевого відтінку .
Особливо симпатично та оригінально оздоблена кришечка флакона ,декорованими різнокольоровими квітами із золотими серцевинами.
Квіти зроблені з твердої ризини, маленькі навіть можна покрутити 😁саме через ковпачок флакон виглядає максимально по дівчачому ,ці квіточки надають флакону такої ніжності, витонченості та оригінальності, однозначно такий флакон нікого не залишить байдужим!
Аромат
Тип аромату: квіткові, фруктові
Початкова нота: Грейпфрут, Груша, Зелені ноти, Малина
Нота серця: Жасмин, Квіти яблуні, Лічі, Троянда, Фіалка
Кінцева нота: Вірджинійський кедр, Мускус, Слива
Дуже подобається на старті, буквально в перші хвилини, відчувається свіжість зелені та кислуваті ноти грейпфрута.
Цитрус тут абсолютно ненав'язливий, він швидко переплітається із фруктово-квітковими нотами, що у своїй композиції дає трохи солодкуватий аромат.
Але прям солодким я його назвати не можу.
Перші пару хвилин аромат дуже яскравий і створює неймовірний шлейф ,але доволі швидко йде на спад і аромат стає більш ніжним і пудровішим.
Починають проявлятися середні ноти ,і тут вже важко оприділити, що саме за ноти відчуваєшь,але я змогла уловити пудрові ,нотки троянди і чомусь абрикосові кісточки, можливо це лічі(я його не пробувала,не нюхала) так що мені пахне абрикосом і трохи сливовим варенням 😅
Дуже цікавий та незвичайний аромат, його навіть складно одразу описати словами. Для мене він цілісний, всі ноти звучать гармонійно.
З часом ,коли аромат вивітрюється ,на шкірі відчувається тільки мускус і слива
Аромат не шлейфовий,він більше до тіла.
І сам базовий аромат відчувається тільки ,якщо прям дуже близько піднести ,наприклад ,зап’ясток на якому парфум до носа ,або якщо інша людина наблизиться до вас прям вплотну 😅
На моїй шкірі аромат тримається приблизно 1 годину ,а потім він стає майже не помітним ,але дає відчуття свіжості (наче мився ароматним гелем для душу і легкий запах залишився на шкірі)
На одязі він теж не тримається, що дуже засмучує😢
Але не зважаючи на це ,запах все одно чудовий ,дуже жіночний та ніжний!
У мене виникає асоціація з теплою весною, безтурботністю, квітами та теплим весняним вітерцем.
Цей аромат навіть чоловіку сподобався ,сказав ,цитата : «Нічьо так»🤣
Парфум ідеально підходить для повсякденного використання коли хочеться чогось дуже легкого і не вимушеного,але прийдиться носити флакон з собою щоб оновлювати аромат при потребі.
Коментарі (0)