Малєєва Яна

Про догляд обличчя від Sane

Про догляд обличчя від Sane

Привіт😽
Більше ніж півроку я користуюсь доглядом для обличчя від українського виробника "Sane" , читала багато відгуків що комусь не подобається. Зараз хочу поділитись своїм, особистим відгуком.
Мені дуже подобається, зокрема пілінг який освіжає мою шкіру ,після використання дійсно відчувається очищення ,пори чисті . Помітила що висипань стало менше а сліди від них менш помітні ,у складі є алоє тому шкіра ніжна та доглянута . Наношу по дві-три краплі на щічки і по одній на лоб та підборіддя, розтираю ,чекаю 10 хвилин ,змиваю і наношу зволожуючий крем. Використовую раз в 3 дні.

Зранку використовую Сироватку для обличчя, з ніацинамідом. Після використання рівний тон і текстура , трошки зволоження, гарно поглинається шкірою. Після неї зволожуючий крем.
Ввечері використовую Сироватка для обличчя з гіалуроновою кислотою і вітамінами B5 РР . Запах звичайно специфічний але результат вау шкіра зволожена, зранку немає сухості.
Крем для чутливої шкіри обличчя, з гіалуроновою кислотою + вітамін С + Е . Цей крем використовую після пілінгу і сироватки. Запах ледь відчутний, приємний . Після нанесення шкіра ніби підсвічується зсередини, також використовую як базу ,макіяж тримається дуже добре.

Добре зволожує і висвітлює шкіру під очима Крем під очі від темних кіл і набряків з кофеїном . Має легкий приємний аромат , шкіру не обтяжує, не пече в очі , якщо використовувати потім консилер то він добре лягає .

Ну про цю маску відгуки різні Очищувальна і відбілювальна маска з оксидом цинку і вітамінами РР, В1, Е, А, В7
Мені подобається! Шкіра дійсно має більш світлий колір, текстура більш гладка і шкіра приємна на дотик.
Зараз вирішила змінити догляд , поки що результат мене задовольняє, пізніше поділюсь чим саме користуюсь .