Олена✨

Sane. Український бренд доступної косметики

Sane. Український бренд доступної косметики

Разом з моїми замовленнями від MAKEUP я часто отримувала невеликі пробні зразки від Sane, українського бренду доглядової косметики. Зазвичай це були маски. Наче непогані.

Підбираючи косметику на MAKEUP, звернула увагу на велику кількість відгуків про продукцію Sane і вирішила спробувати більше засобів цього бренду.

Одразу зізнаюсь, я боялась використовувати такий засіб як пілінг. Уявляла, як моя шкіра після пілінгу буде злазити. Мої побоювання були не безпідставні, адже бачила результат професійного пілінгу у дівчинки (її шкіра шматками злазила і звисала з обличчя як у фільмі жахів)😨. Можливо процедура ефективна, але до такого я не готова.

Перечитавши відгуки та переглянувши склад пілінгу я зрозуміла, що нічого страшного від цього засобу не буде і не помилилась. Склад безпечний. На перших позиціях: вода, екстракт огірка, екстракт ламінарії, гліцерин і пантенол.

Робила усе за інструкцією: нанесла на очищену суху шкіру, потримала 10 хв, змила.

Ефект мені сподобався. Шкіра гладенька, на дотик чиста. Це відчуття бомбезне, адже у мене жирний тип шкіри і до вечора, навіть з використанням матуючих серветок нема відчуття от тої «чистоти».

Не маючи грандіозних очікувань від продукту, а лише бажання делікатного очищення шкіри можу сказати, продуктом я повністю задоволена і надалі буду купувати.

Також пробувала Пілінг для обличчя з екстрактом алое від Sane. Від нього враження такі самі.

Наступним я вирішила спробувати тонік. Взяла невелику баночку об'ємом 50 мл.

Після використання нема відчуття липкості чи печіння. Запах в моїй уяві «малював» хімічну лабораторію, де змішують якісь речовини. Назву його незвичним, але не неприємним.

Особливого ефекту не побачила. Не нашкодив – і то добре, додаткових висипів не викликав.

Оцінила зручність маленької баночки. Навіть задумалась, що у майбутньому при плануванні подорожі можна придбати таку баночку звичайного нейтрального тоніка і не заморочуватися переливаннями.

На мою думку, Sane - це досить непоганий виробник косметичних засобів, які більше підійдуть для нормального типу шкіри та, можливо, для шкіри з незначними проблемними станами. Співвідношення ціна-якість адекватні. Звісно ж, якщо ви маєте високі вимоги та очікуєте чогось дивовижного ефекту, як від дорогого продукту з великою концентрацією активних компонентів, то ймовірно, ви будете розчаровані.