MAXIMOVA🌷

Перше замовлення в 2024

Перше замовлення в 2024

Взагалі корзина сформувалась навколо одного продукту. У мене закінчився незмивний догляд для волосся і я обрала для знайомства незмивний бальзам з протеїнами від Masil 9. Мені сподобалось, що в складі є олії, екстракти і протеїни, також бальзам збагачений креатином, шовком, колагеном та має регенувальний пептид. Звучить багатообіцяюче, на ділі - подивимось😊 Зараз на нього якраз діє знижка.

Вслід за бальзамом в корзину полетіла маска Masil 8 секунд. Люблю різні філери для волосся, а цей ще не пробувала.

Перше замовлення в 2024

Проглянувши свій вішлист побачила дуже солодку ціну на очищувальний гель для нормальної та жирної шкіри обличчя від CeraVe і не змогла пройти повз. Давно хотіла його спробувати.

А ще додала пензлик Dini d-9106. Це рекомендація з клубу. Поки можу сказати, що форма хороша, ручка зручна, але ворс синтетичний і дуже гладенький, на такий зазвичай погано набираються тіні, та він може стати гарним помічником в тушовці! Тому спробую і розкажу враження.

І мій іменинний подаруночок від Makeup - чорна косметичка. Виконана з штучної шкіри, брендована, всередині є підкладка з поліестру. Розмір 21х12 см.

Вона пласка, дуже багато не вмістить косметики, тільки найнеобхідніше, але таку зручно покласти в сумку, щоб косметика не шарпалась десь на дні. Дякую Makeup💄