SomovaFM

Shecare Glazed: розчарування від Inebrya #testmakeupclub

Shecare Glazed: розчарування від Inebrya  #testmakeupclub

Мабуть я буду єдина не задоволена результатом від цієї лінійки.

Я дуже чекала на цей доглядовий боксик і все уявляла як буде блищати моє волосся з ним.

Пакування цієї лінійки дуже гарне, а цей солодкий аромат фруктової карамелі просто шикарний. Тому про всі засоби по порядку та в кінці результат.

Має дуже рідку текстуру, прозорого кольору з тим самим приємним солодким ароматом.

Я завжди двічі промиваю голову шампунем, якщо користуюся скрабом, то мені вистачає і одного разу. З цим шампунем мені знадобилося три рази. Шампунь дуже погано піниться, вперше це може бути, бо волосся брудне. Але навіть в третій раз наливши повню долоню, піни особливо не було.

Наступного разу я скористалася спочатку скрабом, але все одно знадобилося три миття голови і вже тоді я відчувала, як моє волосся заплутується.

Засіб представленний у вигляді спрею і має яскраву спиртову віддушку. І це не дивно, бо етиловий спирт в складі стоїть на другому місці.

Наносити засіб не зручно. Через цей спрей ти можеш нормально дозувати продукт і не бачиш, скільки вже наніс засобу. По консистенції він як водичка, не піниться, ні милиться. Засіб треба витримати 3-5хв на волоссі, після чого змити водою. Що і було зроблемо.

Маска білого кольору, по консистенції середньої густоти, мені подобаються більш щільні. Має той самий солодкий аромат, як і шампунь.

Можливо маска дійсно з глазурі, бо вона буквально тане у долонях. Треба не мало засоби, аби нанести по довжині волосся, бо вона наче зтікає з нього.

Тримаємо 5 хв на волоссі, поки робимо інші банні процедури. Легкий солоденький аромат залишається на волосся і після змивання.

Спочатку я думала. що це буде по типу олійки, якою я користуюся.

Забіс представленний в скляній пляшечкі з гарним дозатором. Має ще солодший аромат, ніж шампунь. Прозора рідина, маслянисла за консистенцією. Мені знадобилося 5 натисків, аби нанести на 1/3 довжини волосся. Хоч флюїд і маслянистий, просте на волоссі цього взагалі не відчутно. Він не дає ніякого ефекту окрім зліпання кінчиків.

Ще на етапі миття шампунем я відчувала, як волосся просто скомкалося у клубок у коренів, який потім було дуже важко розчесати. Додаю фото ,як розчіска застрягла в моєму волоссі. Останній раз таке було років в 13-14, коли я не мала конкретного догляду за волоссям і мила голову тим, що мама купить.

Коли все ж таки я змогла розчесати волосся, вигляд у коренів був такий, ніби я сухим шампунем напшикалась, волосся наче і жирне, але в той же час і сухе та стояче.

По довжині волосся було як солома. Розпушене, а кінчики це взагалі жах, ніби мочалка.

Я прочитала відгуки інших дівчат і рада, що їм підійшли ці засоби. Але просто зрівняйте як моє волосся виглядає від шампуню Pantene та масочок від Loreal.