Вони вам не Dior: румʼяни від Sinart, які кидають виклик імператору гламуру

Вони вам не Dior: румʼяни від Sinart, які кидають виклик імператору гламуру

Попсові, шимерні, неймовірно легкі - майже як юність. В тюбиках, рідкі, у стіках, у вигляді кульок, желеподібні, запечені, у вигляді кушону... Це все румʼяна, за допомогою яких можна створити повноцінний образ: варто нанести невелику кількість на вилиці, розтушувати на повіках, відпечатати на вустах-і вуаля-повноцінний образ готовий.

Як на мене, цей продукт або зухвало недооцінюють, або щиро бояться. Безперечно, перебрати міру легко, тому як початківцям, так і закоренілим митцям треба мати ті самі "свої" румʼяни, які не перетворять обличчя в матрьошку, а зроблять його свіжим, а образ - доконаним.

Вони вам не Dior: румʼяни від Sinart, які кидають виклик імператору гламуру

Дівчата, поклавши руку на серце, зізнаюсь: я в них не вірила. Купила, але не вірила. Розпакувала, кинула в косметичку і не вірила до наступного ранку, поки не нанесла на обличчя. Це була насолода чистої води.

Текстура, запах, те, як вони лягли на вилиці - це було просто і-де-аль-но.

Мені відразу забулися всі ті рази, коли попередні румʼяна розпливалися плямами на будь-якому тоні та й без нього, і як, нарешті, сповзали з обличчя, немов би їх там і не було.

Ці, однозначно, любов.

Матеріал упаковки - якісний пластик, витримав не одне падіння з висоти півтора метри: не сповзла фарба, не залишились подряпин, не відпало ні шматочка (і румʼяни, до речі, залишилися цілими). Кругле дзеркальце всередині також закріплене міцно.

Матеріал самого продукту приємний на дотик, немов велюровий, без колючих частинок в складі, на шкірі щік та повік відчувається приємно. Колір соковитий, ягідний, одного дотику пензлика вистачить для розташування на обох сторонах обличчя. Прихильницям яскравих образів буде легко додати насиченості.

Запах не різкий, а дуже тендітний і пудровий, його можна відчути, якщо прицільно нюхати на шкірі. По завершинню макіяжу не відчувається взагалі.

Мейк з цими румʼянами виглядає однаково гарно як на блідій, так і на засмаглій шкірі (в останньому варіанті, субʼєктивно, сприймається доволі пікантно). Витрати самого продукту мінімальні, не дивлячись на щоденне використання.

Наноситься легко, знімається також легко, за допомогою серветок для зняття макіяжу або звичайною міцелярною водою. Впродовж дня не осипаються, не сповзають, хіба що дещо світлішають. Особисто у мене, під вечір додати кольору бажання не виникало.

Підводячи підсумки, лише хочеться дивитися на ці BlushPro закоханими очима та зі спритністю ексгібіціоніста рекомендувати кожній виділити окреме місце в своїй косметичці, а потім і у серці для цих румʼян.

Цікаво, чи є ще якісь продукти, про які ви готові говорити годинами? Пишіть у коментарях, хочу поринути в мелодраму ваших стосунків з улюбленими косметичними засобами.

Люблю <3