Hanna Domashenko

Домашній догляд із салонним ефектом #testmakeupclub

Домашній догляд із салонним ефектом #testmakeupclub

З таким положенням речей дуже боляче дивитися на себе у дзеркалі. Хочеться бачити у відображенні здорові, сяючі локони та розсипчасте волосся, яке сяє життям! І як чудово, що мені на тестування потрапив у руки бокс для догляду за волоссям від Inebrya серії Shecare Glazed! То ж як користувалася засобами я?

Домашній догляд із салонним ефектом #testmakeupclub
Домашній догляд із салонним ефектом #testmakeupclub

Шампунь, як і вся лінійка, має солодкий аромат цукрової глазурі з пончиків!

Він гарно вимиває волосся, проте не так ретельно, як той же Daen Di Meori [тенгі морі], який я люблю всім серцем. Чистоти волосся мені з ним не вистачає.

Однак, цей шампунь, як на мене, починає саме ефект "глазурування" волосся. Для мене він не підходить на щодень, хоча лупи в мене не викликав, за що я йому окремо вдячна!

Наступним кроком я проходжусь по волоссю рушником, щоб зібрати зайву воду з волосся. Ретельно пшикаю на нього кондиціонер та проходжусь гребінцем, аби краще розприділити засіб по всій довжині.

Виробник рекомендує використовувати його 1-2 рази на тиждень. Мабуть, це пов'язано з його спиртовою складовою, що може дещо пересушувати з часом волосся.

Ретельно змиваю та переходжу до наступного кроку.

Маска густа, ароматна та дуже приємна. Розприділяю з середини волосся до кінчиків. Залишаю на 3-5 хвилин. Цього достатньо, аби пасма увібрали в себе все необхідне для обіцяного ВАУ-ефекту.

Ретельно змиваю маску та переходжу до сушіння волосся.

Після укладки волосся [дуже благаю вас, ні примушую!! не пропускати в цьому кроці термозахист] я беру в руки цей чарівний флюїд! Для себе я використовую одне натискання, розігріваю флюїд в долонях та проходжусь лише по кінчикам волосся. Ця штука ніби "ламінує" пористі, посічені кінчики волосся та надає їм надзвичайного сяйва. Хороший засіб для неймовірного блиску!

З цією лінійкою можна досягти дійсно вражаючого салонного ВАУ-ефекту з першої процедури. Волосся розсипчасте, блискуче та має неймовірний аромат.

Єдиний мінус - волосся дещо обтяжене. Я більше люблю догляд волосся без додаткового обтяження. Але, враховуючи те, який ефект я отримую - я все рівно закохалася в цю лінійку! Просто для меншого обтяження я користуюсь шампунем через одне миття та флюїду наношу зовсім крапельку. І проблеми немає!