Nastya_Gai

Найзручніші пилки для манікюру

Найзручніші пилки для манікюру
Найзручніші пилки для манікюру

Помітила, що багато дівчат роблять покриття гель лаком в домашніх умовах, тому сьогодні вирішила підняти тему манікюру. Сьогодні розкажу вам про те, що потрібно всім, навіть тим хто покриття не робить. Отже - пилки для манікюру.

Я вже давно користуюся одноразовими пилками від staleks. В них надзвичайно великий вибір однаразових файлів papmam, що дуже зручні для майстрів манікюру. Ще й собівартість виходить дуже приємна.

  • Файли бувають: звичайні, на пінній основі, з різним типом напилення (білі, сині, чорні, сірі). Ці, що я додаю є універсальними.
  • також ми підбираємо основу, на яку буде вдягатися сам файл. Є пластикова, металева і дерев'яна. Є ще готові пилки на дерев'яній основі.

Я, як майстер манікюру, перепробувала все. Якщо обираю металеву основу, файл викидаю після процедури, а основу треба обробити в три етапи. Якщо основа дерев'яна - викидаю всю пилку і немаю зайвої роботи. Для домашнього використання зручним буде і той, і той варіант. Також дерев'яна основа легша і зручніше лежить у руці.

Сам файл зручно одягається на пилку. Раніше були лиш на клейкій основі, з ними були проблеми. Потрібно було чітко наклеїти, бо крайчики могли порізати шкіру при опилі. Також, піля використанні на основі залишався клей. Звичайні багаторазові пилки не так зручно лежать в руці і вони товші, а ще часто гнуться в роботі.

Ще трохи про самі файли. Жорсткість пилки визначається гритами. Чим більше цифра - тим м'якіша пилка. Для нарощених і укріплених нігтів підійде 150-180 грит, для натуральних 180-240 грит. Є жорсткіші і м'якіші, але вам для себе вони не знадобляться. *тут я говорю саме про staleks, бо в них чудовий абразив, якого вистачає надовго. В інших тм бувають вийнятки.

Отже, для себе ви можете обрати зручний варіант. В упаковці зазвичай йде 25 готових пилок, або 50 змінних файлів без основи, також є набори по 10 шт з основою, або 10 файлів + 2 основи. . Є одноразові набори з пилки на дерев'яній основі, бафа і апельсинової палички.

Додам вам весь перелік, який зручно буде використовувати вдома. Обов'язково зверніть на них увагу.

Найзручніші пилки для манікюру
Найзручніші пилки для манікюру
Найзручніші пилки для манікюру