YuliHrytskoff

Манікюр, натхненний зимою

Манікюр, натхненний зимою

Хоч з мого попередньо зробленого манікюру пройшло зовсім небагато часу, але дизайн мені злегка піднадоїв))) Тому, маючи трошки вільного часу, вирішила переробити нігті.

Погода у нас сьогодні неймовірна! Від ранку падає лапатий-лапатий сніг і це просто казково чарівно! Надивившись на цю красу, захотіла собі на нігті щось таке ж ніжне й невагоме)

До того ж, купила новий топ для гель-лаку з голографічними блискітками, який мені ну дуже захотілося випробувати в роботі) І він - ще одна причина позачергово зробленого манікюру)))

По манікюру – все стандартно: знімаємо старе покриття, виконуємо гігієнічній манікюр. Далі – обезжирювач, праймер, база з вирівнюванням. Якогось особливого дизайну на цей раз мені не хотілося, тому просто покрила нігті у два шари молочним гель-лаком. В якості акценту – поверх кольорового лаку мій новенький топ з голографічними блискітками (для більш виразного сяяння нанесла у два шари). На жаль, моя камера не передає всієї краси цього топу і того блиску, який він дає… Просто повірте на слово!)

І останнім штрихом – нанесла на кутикулу олійку від Reglance.

Манікюр вийшов таким ніжним і делікатним… Дуже красиво дивиться!

У манікюрі використано:

1. Універсальна рідина для підготовки нігтьової пластини та зняття липкого шару Adore Professional NailPrep.

2. Праймер для нігтів Couture Colour Ultra Bond.

3. База каучукова OXXI Professional.

4. Гель-лак Helen Nails Color Gel у відтінку №RE 120.

5. Топ для гель-лаку без липкого шару з блискітками Siller Professional.

6. Олія для кутикули “Ранок в Карпатах” REGLANCE.

Манікюр, натхненний зимою