Кузя Ю-а

Сухий скраб від Joko Blend

Сухий скраб від Joko Blend

Український виробник Joko Blend дбає про красу та здоров'я шкіри обличчя і тіла. Так, знову українська косметика заставляє відчути почуття гордості. Я придбала декілька цікавих для себе засобів, адже останнім часом, цей бренд активно пропагандують в клубі. І хто я така, аби не потішити себе чимось класним?

Спойлер: я в захваті. Спойлер:вже створила ще замовлення 😂

Очікуйте відгуки 🫶

Серед продуктів, раджу звернути увагу на кавовий скраб, що складається із багатьох натуральних компонентів, які ефективно впливають на епідерміс і повертають йому пружність та еластичність.

Подрібнені кавові зерна вищого сорту, тростинний цукор та атлантична сіль делікатно очищають шкіру від забруднень, глибоко проникаючи в пори та позбавляючи епідерміс від чорних цяток.

Завдяки поживним оліям у своєму складі, засіб забезпечує покриву зволоження та живлення.За регулярного застосування скраб допомагає позбутися проявів целюліту і розтяжок. Кокосове масло надає поверхні тіла неймовірний аромат.

Текстура - сухої, ніжно обсмаженої кави, ранку, теплого сонця і кокосового молока та стружки! Аромат ніби й розслабляє і бадьорить одночас! Фото текстури - передала. Незвична, але дієва! Крупинки за розміром, як обмелена крупно кава.

Після нанесення, почекайте ще декілька хвилин, аби всі маселка наситили шкіру. Перед тим, звісно, гарно, з повною любов'ю до свого тіла - масажуйте! Змити теплою водою. І.. насолоджуйтесь справді ніжною шкірою. Вистачає на декілька сеансів самопіклування 🫶 Шкіра, як в немовляти вам гарантована! Я в захваті 💕

Сухий скраб від Joko Blend