Anastasiia Anastasiia

Хотіла чудо сиворотку , а що отримала ? Сиворотка для обличчя від Celimax The Real Cica

Хотіла чудо сиворотку , а що отримала ? Сиворотка для обличчя від Celimax The Real Cica

Надивившись блогерів , я вирішила , що мене обовʼязково потрібна відновлювальна сиворотка з екстрактом норі від

бренду Celimax, яку в соц мережах ну дуже вже

нахвалюють, але її на жаль на момент моїх пошуків нігде

не було в наявності, тому я вирішила придбати сиворотку

для обличчя цього ж бренду з екстрактом центелли, а ще

мене підкорила сама кришечка цієї сиворотки🤪

Щодо текстури:

Текстура ріденька, трішки нагадує гель , і при контакті зі шкірою перетворюється практично в водичку, і швидко поглинається, не залишаючи липкості чи жирного блиску

на обличчі

Що обіцяє сам виробник?

Особливості Celimax The Real Cica Calming Ampoule:

- заспокійлива дія: вміст центели допомагає зменшити

запалення та подразнення на шкірі

•- зволоження: сироватка забезпечує інтенсивне

зволоження шкірного покрову, зберігаючи його здоровим

та еластичним;

- регенерація: екстракт центели сприяє активізації

процесу регенерації клітин шкіри, що допомагає у

відновленні та зміцненні її структури;

- натуральні інгредієнти: формула продукту містить тільки природні компоненти, які підвищують ефективність її

використання;

Чесно кажучи, всі ефекти , які я помітила за цим продуктом це заспокоєння, трішки зволоження і все

Такої безкорисної сиворотки в мене ще не було (

Ніякої регенерації , зволоження було за рахунок тонера, та крему, тому якогось зволоження особливого я за цією

сивороткою не замітила, так, вона зволожує , так само, як і Ваш тонер 😅

Тому , якщо Вам немає куди витратити гроші і потрібен

продукт за >1000 грн, який дасть Вам лише ефект

мінімального зволоження, заспокоєння , і ще естетику на вашій поличці в ванній , то Вам це продукт підійде на всі

1000% , але особисто я дуже розчарована цим продуктом

☹️ , на мою думку він однозначно не коштує своїх грошей , наступного разу я точно пройду повз цієї сиворотки 😢

Моя оцінка 3/10

1 бал за естетичнтф флакончик

1 бал за мінімальне зволоження

1 бал за заспокоєння 🤷🏼‍♀️