Олена

Олійні сировоки для жирної шкіри

Олійні сировоки для жирної шкіри

У мене було раніше неоднозначне ставлення до олійних сировоток. Я порівнювала їх ефект зі звичайними маслами, які є густими, тяжкими, неприємно-жирними, майже не всмоктуються в шкіру і, звісно, забивають пори. Проте, коли я спробувала свою першу олійну сироватку, була приємно здивована.

Насправді олійні сировотки можуть підходити для всіх типів шкіри, і деякі з них навіть допомагають зменшити вироблення шкірного сала. Вони володіють чудовими властивостями зволоження, живлення та підтримки загального стану шкіри, містять антиоксиданти і інші жиророзчинні активні компоненти.

Коли я вперше купила сировотку такого типу, я використовувала її лише для зони декольте. Однак з часом я почала експериментувати з нею, і вона стала однією з важливих частин мого догляду за обличчям.

Олійні сировотки я використовую після пілінгів, тривалого перебування на морозі або під час інтенсивних захворювань. Результат мене приємно вражає - шкіра стає ніжною, м'якою і добре зволоженою.

Купила його через дуже приємний, ніжний запах троянди, а полюбила його за текстуру і ефект.

Текстура масляно-водяниста, сироватка розподіляється легко. Моя шкіра поглинає її за кілька хвилин.

Після нанесення обличчя не жирніє, відсутня плівка, а залишається легка волога. Я не використовую крем після неї, адже шкіра і так зволожена, м'яка і пахне квітами. Пори вона не забиває.

Добре допомагає заспокоїти шкіру після пілінгів. Але я використовую її в будь-який час, коли відчуваю, що шкірі потрібно додаткове зволоження чи живлення. Давала на пробу своїй мамі (в неї суха шкіра), їй не вистачає зволоження, звертайте на це увагу при покупці.

Цей продукт потрапив у мій список ідеальних і вартує повторної покупки.

Виробник: Туреччина

Склад Farmasi Dr.C.Tuna Pure Rose Elixir Oil

У складі не чиста олія троянди, а суміш декількох базових олій

Capric Triglyceride - безпечний емолент,

олії - оливкова, календули, кісточок абрикосу та мигдалю, фісташки, звіробою, жожоби, дамаської троянди

Tocopheryl acetat - безпечний антиоксидант, один з типів вітаміну Е.

В складі присутня суміш різних олій і екстрактів

Ascorbyl palmitate - цілком безпечна стійка форма аскорбінової кислоти, більше має дію консерванта для косметики ніж виражений ефект вітаміну С.

Tocopherol - цілком безпечний вітамін Е

lecithin - допустимий емульгатор, який крім того має помягшувальну дію.

Незважаючи на мій список "Ідеальні покупки, які треба повторити", я завжди тягнусь до чогось нового, а раптом воно краще за те, що вже є в списку. Саме так до мене потрапила ця сироватка.

Аромат яскравий і доволі сильний, більше пахне апельсином, троянда десь дуже далеко відчувається.

Текстура масляниста, відчутна, сироватка розподіляється легко. Для мене текстура занадто жирна, я використовую її разом з гідролатом троянди для того, щоб текстура була м'якіша і краще всотувалася в шкіру.

З гідролатом обличчя не жирніє, присутнє відчуття зволоження. Без гідролату відчувається важкість. Окремий бонус - приємний холодок на шкірі після використання.

Як на мене, це олійка не на кожен день. Добре виконує свою роль після пілінгу, але я не користуюся нею довше ніж два дні поспіль. Думаю, що вона більше підійде для сухої шкіри, хоч на коробці зазначено, що для нормальної. Але я не шкодую, що її купила, я альтернативно її використовую як крем для рук, і тут вона просто шикарна, ручки м'якенькі, зволожені, не жирні.

Виробник: Болгарія

Склад Ikarov Moisturizing Face Oil

У складі присутня суміш різних олій і екстрактів

Ascorbyl palmitate - цілком безпечна стійка форма аскорбінової кислоти, більше має дію консерванта для косметики, ніж виражений ефект вітаміну С.

Tocopherol - цілком безпечний вітамін Е

lecithin - допустимий емульгатор, який крім того має пом'якшувальну дію.

Олійні сировотки повинні бути у доглядовій косметиці не дивлячися на те який у вас тип шкіри. Їх дуже багато і головне вибрати ту, яка найбільше сподобається шкірі. Я частіше користуюся ними взимку, і вони шикарно їдуть у парі з пілінгами ( особливо агресивними). А які ваші думки на рахунок олійних сировоток?