wowmom

Той самий спаркл, який називають аналогом Bobby Brown

Той самий спаркл, який називають аналогом Bobby Brown
Той самий спаркл, який називають аналогом Bobby Brown

Привіт, красуні!

Я людина проста: бачу блискучі тіні - купую блискучі тіні:-) Незважаючи на те, що в мене і так достатньо різних прикрашалок для макіяжу, я з великим задоволенням тестую цікаві новинки. А якщо ці новинки називають аналогами люкса, то я точно обов'язково повинна їх спробувати.

Сьогодні мова піде про спаркл від польського бренду Claresa. Дізналася я про нього від нашої красуні Оліч , за що їй величезне дякую. Потім я полізла дивився тік ток, ютуб, і побачила, що ця краса дуже схожа на легендарні тіні Bobby Brown Moonstone. Нажаль, я не можу порівняти Claresa Toper Eyeshadow з Moonstone, але судячи зі свотчів в інтернеті, це дійсно гідна альтернатива.

Той самий спаркл, який називають аналогом Bobby Brown

В мене віддінок 02 Moondust (взагалі не "палєвна" назва), тому одразу зрозуміло, чим же надихався бренд Claresa.

А взагалі, віддінки у цих спарклів дуже гарні, і я б хотіла скупити їх всі. Чому? Бо блискіток багато не буває, ось чому!

Ці тіні мають дуже ніжну і крихку формулу, тому їх краще не швиряти на підлогу, і не транспортувати. Проте, судячи з відгуків, вони піддаються повторному пресуванню.

Вага - 1 грам, і цього, як на мене, достатньо, аби награтися спарклом так, щоб він не встиг сильно набриднути.

Упаковка хоч і виконана з дешевого пластику, але вона достатньо якісна і міцна.

Взагалі, останнім часом, від бренду Claresa я в захваті, адже нещодавно я спробувала їх хайлайтер і пудру з ефектом блюра, та залишилася мега задоволеною.

Claresa Toper Eyeshadow - це максимально "юзер-френдлі" спаркл, бо він супер легко наноситься хоч пензлем, хоч пальцем, хоч пальцем лівої ноги.

Вам не потрібна якась база під тіні або клей для гліттеру.

Він має напівпрозору базу, і дуже дуже ніжний дрібний шимер, який камера ну ніяк не хоче передавати. Саме тому, мої любі красуні, я зняла відео при штучному освітленні на макро лінзу, аби ви роздивилися це прекрасне сяяння, і, можливо, як і я, в нього закохалися.

До речі, про освітлення.

Claresa Toper Eyeshadow - це не супер яскрава слюда, яка дає сяяння, що видно з космосу, тому його сміливо можна використовувати навіть в

денному макіяжі. Отак дивишся на макіяж при денному світлі, і наче нічого особливого.

Але! Варто вам тільки вийти на сонечко, або увімкнути штучне освітлення, так одразу тисячі дрібнесеньких іскринок заблищать на ваших очках.

Макіяж з топером від Claresa виглядає дуже ніжно, та в одночас ефектно, і якщо ви зі мною не погоджуєтесь, то нам взагалі нема про що розмовляти:-) І я, звісно, жартую.

Це знаєте, от максимально комерційний та простий у використанні спаркл, який точно оцінять, як візажисти, так і просто дівчатка, які хочуть додати сяяння в повсякденний макіяж. І абсолютно не важливо, чи буде це денний образ, або вечірній - в будь-якому випадку, топер буде актуальним.

Я сподіваюся, мені хоч трошечки вдалося передати красу Claresa Toper Eyeshadow. Я і від душі рекомендую до нього придивитися, до того ж ціна у нього явно приємніша, ніж у Bobby Brown.

Дякую за увагу 😘