Spodobaieva Maryna

Fraijour Original

Fraijour Original

Бренд спеціалізується на доглядовій косметиці і вважається одним з найкращих на своєму ринку. Філософія бренду це використання передових технологій та природних інгредієнтів, а також безпека та ефективність. Засоби підходять для всіх типів шкіри, навіть для чутливої та тонкої. Дуже м'які та ніжні аромати зробили лінійку популярної у світі.

Fraijour використовує різні компоненти у своїх продуктах, щоб досягти максимальної ефективності. До їх складу входять натуральні екстракти, рослини, вітаміни, пептиди, антиоксиданти та інші активні речовини.

Обіцяють в описі: глибоке і делікатне очищення шкіри, підходить для чутливої шкіри. Формула б'юті-продукту - це поєднання 40 рослинних інгредієнтів екстрактів та олій: анісу, малини, чорниці, розмарину, лаванди, алое, ангеліки, броколі, брассікі, календули, м'яти перцевої, ромашки та екстракт полину.

6/10 він дуже делікатний і мʼякий, але слабкий, має травʼяний аромат відчувається розмарин з сосною, але також відчувається спирт він на 5-му місці. Є фруктові олії в складі, але на обличчі відчуваються не зрозуміло, хочеться додатково вмитися.

Якщо обирати між пілінгом і ензимною пудрою, ензимна пудра краще. Можливо людям, які ще не користувалися пілінгами чи хочуть почати, цей варіант сподобається.

З опису Fraijour Original Herb Wormwood Cleansing Foam:

- делікатно і ретельно очищає від залишків макіяжу, пилу і забруднень;
- унікальна формула з рослинних екстрактів;
- основні активні інгредієнти - екстракт полину і олія чайного дерева;
- усуває запальні процеси;
- забезпечує антибактеріальну дію;
- заспокоює шкіру;
- знімає запалення і подразнення;
- активно живить і зволожує шкіру в процесі очищення;
- не провокує сухості, стягнутості і лущення;
- підходить для чутливої шкіри;
- дуже економно витрачається;
- густа насичена консистенція;
- приємний аромат;
- не подразнює слизову оболонку очей.

7/10 бережне очищення до скрипу, дійсно густа консистенція з абразивними часточками, що мене не сильно порадувало. Економічна так. Potassium Hydroxide в складі мене розчаровує найбільше, калій гідроксид в основному використовують в засобах для гоління чи милі, не хочеться навіть, якщо він маленькій концентрації попадав в очі. Хоча пінка позиціонує себе, як і для обличчя та і для очей. Вже другий раз попадаю на пінку, коли дивишся на склад в магазині здається все добре, поки не починаєш користуватися, перша була Algo-Tox Deep Clear від Medi-Peel. Але подобається нею змивати гідрофільне масло.

З опису маски для обличчя від бренда Fraijour:

- забезпечує очищувальну й заспокійливу дію;
- робить шкіру м'якою, гладенькою, пружною та еластичною;
- сприяє оновленню шкірного покриву;
- усуває подразнення, лущення і сухість епідермісу;
- біла глина усуває часточки пилу й себуму, виводить токсини і шлаки;
- екстракт полину вирізняється протизапальними й антибактеріальними властивостями;
- екстракт папаї дбайливо відлущує ороговілі клітини шкіри.

100/10 хоч і в складі має два барвники, але це дуже крута заспокійлива маска для обличчя, нарешті все, що було написане вона виконує. Має розігріваючий ефект, не висихає, зволожує. Використовую після чистки обличчя, просто ідеально підійшла для моєї комбінованої і чутливої шкіри. Хочеться тільки більшого обʼєму. Її я обов'язково повторю.

Завдяки ензимній пудрі і масці для обличчя, бред від себе не відвернув.