Анастасія Фоміна

Невдалий консилер від Lamel

Невдалий консилер від Lamel

Нещодавно я була в пошуках консилеру,який підійшов би мені для зони під очима.У мене з самого дитинства доволі яскраво виражені синці під очима,тому консилери на цю зону я потребую таких ,які змогли б мені їх перекрити.

Проте я дуже люблю не сухі та надто щільні консилери,вони мені обтяжують макіяж та погляд.Я за легкі та освіжаючі консилери.

Невдалий консилер від Lamel

І от я придбала на знижках консилер Lamel з колекції Smart Skin.

Цей консилер заявлений як освітлюючий,тобто має справлятися з перекриванням синців під очима та підсвічувати і освіжити цю зону.

Давайте розберемося з цим консилером по порядку:

•Пакування.Маленький тюбик з м‘яким аплікатором-наносити таким зручно та приємно,проте як на мене не надто гігієнічно.Продукту через цей аплікатор виходить достатньо,можна регулювати кількість натисканням.

•Відтінок.В мене найсвітліший 401 відтінок,який як на мене далеко не найсвітліший,а з яскраво вираженим жовтим підтоном.Відтінок мене дуже розчарував,хоча після свотчів в магазині мені здалося ,що саме 401 найбільш вдалий з усіх,бо інші були темніші.

•Ефект.Як я вже писала вище,цей консилер заявлений освітлюючим,а саме він таким має бути через свіиловідбиваючі часточки.І нажаль саме вони мене дуже розчарували,бо замість маленьких ледь помітних світловідбиваючих часточок я побачила справді доволі великі яскраві жовті блистівки.Мені здається,що ці яскраві блистівки навпаки тільки підкреслюють мої синці.

•Стійкість.Консилер цей на мені із закріпленням пудрою тримається доволі непогано і починає скатуватися тільки ближче до вечора.

Ось і ефект від консилеру,на фото добре видно,що особливо перекриття немає,а от блистівки і жовтий підтон відтінку видно добре.

Загальне враження від цього консилеру у мене не дуже,я не знаю як буду його використовувати,бо ну зовсім ці блистівки мені недовподоби.Тому я далі буду шукати ідеальний для себе консилер для зони під очима.До речі,буду рада почути ваші рекомендації☺️