Кузя Ю-а

Бальзам для фарбованого волосся від Joko Blend

Бальзам для фарбованого волосся від Joko Blend

Нещодавно, мене дівчатка посварили в коментарях, що я сильно направилась в відживлення волосся, а зовсім забула, що фарбоване потребує окремої лінійки засобів для нього!

Я зрозуміла помилка і одразу почала шукати лінійку українського виробництва для фарбованого волосся. Обрала я Joko Blend, адже ціна дуже демократична, а досвід знайомства з брендом - позитивний.

Обрала я одразу всю лінійку, а одним з засобів став бальзам для фарбованого волосся з кератином і амінокислотами шовку від українського бренда Joko Blend. І це саме те, що вам потрібно!

Його формула, насичена кератином, допомагає зміцнювати пошкоджену структуру по всій довжині, таким чином запобігаючи вимиванню пігменту. Засіб огортає кожну волосину, створюючи захисну оболонку від негативного впливу навколишнього середовища. Амінокислоти шовку, проникаючи глибоко у волосяну структуру, зволожує її зсередини, а також позбавляє проблеми ламкості.

Особливості Joko Blend Color Vitality Hair Balm:

– амінокислоти шовку захищають від зовнішнього агресивного впливу
– кератин глибоко відновлює та зміцнює волосся по всій довжині; 
– олія виноградних кісточок усуває ламкість, сухість кінчиків;
– розгладжує локони, полегшує їхнє укладання й розчісування;
– робить пасма шовковисто м’якими та сяйними;
– повертає пасмам пружність й еластичність;
– запобігає знебарвленню й тьмяності.

Дуже приємний аромат, що однаковий у всієї лінійки! Зручний дозатор видає акуратну дозу бальзаму. На моє довге волосся треба декілька натискань. Фарба з ним не вимивається, волосся гарно зволожене та блискуче. Ну і колір поки що тримається!

П.с. Відживлення я все одно паралельно роблю :) але для фарбованого волосся також тепер є засоби, аби колір пожив максимально довго! ❤️

Бальзам для фарбованого волосся від Joko Blend