Мій досвід з напульсниками для вмивання
Поговоримо трішки про вмивання?)
Нарешті я дійшла, щоб написати про цей досвід) І так, він буде відрізнятись від людей, кому сподобались напульсники.
Почну спочатку)).
Я з тих людей, хто вмиваються активно, і розхлюпують воду навколо себе, вона тече по ліктях, неприємно затікає в рукави, брр. Тому я вмиваюсь над ванною – це найбільш робочий лайфхак.
До-речі, колись на очі потрапила стаття, як дівчина розповідала, що вона приділяє багато часу вмиванню, добре промиваючи які зони на обличчі, приділяючи увагу крилам носу і тд., і що це справді працює, у неї так менше з'являється висипів та чорних цяток. І звісно, вмивання та очищення обличчя важливий етап, якому потрібно приділити більше уваги. Та ми всі знаємо, що витрачати багато води просто так не добре, тому моє вмивання швидке, активне. Хочеться і добре вмити обличчя, і при цьому не використати багато води.
Тому коли в інтернеті почали говорити про напульсники, мене це дуже зацікавило і в один момент я теж їх замовила. У додані товари я додам ті, що є на сайті, адже я не так буду розповідати про якість, як про їх функціонал.
Напульсники дуже милі насправді, м'які, не давлять в руки. У мене милого рожевого кольору, який вже перетворився після неодноразового прання на персиковий. Мої напульсники склеяні, тому це виглядає не дуже надійно, та можна знайти і кращі.
Головне питання: Чи допома гають вони не розхлюпувати воду довкола?
Мені ні, отака я жабка 🐸.
Не знаю, який чином, але вони водночас і вбирають воду, і частина всерівно на підлозі.
І так, вони вбирають воду і що ви думаєте? Вони стають мокрі, важкі і це все відчувається на руках, мені з цим дискомфортно.
Як їх сушити?
Після вмивання їх краще викрутити і поставити сушитись. Впринципі, якщо у вас є сушарка, то питання вирішене.
Зараз можна ставити сушитись на батерею. Влітку також це питання відпаде. А де ж їх сушити осінню та весною, коли опалення виключене? Питання відкрите. Та все ж, я думаю, що усі вже мають сушарку.
Так, ви можете сказати, що я надто вже вишукую ці мінуси. Та це буквально саме той дискомфорт, який я відчула, коли почала користуватись цими напульсниками.
Пробувати чи ні? Лише Ваш вибір, я лише описала те, з чим зіткнулась сама при користуванні цими аксесуарами. Все ж, ціна на них дуже приваблива, тому можливо Ви не така жабка і Вам вони підійдуть 😉.
Коментарі (0)