Pilirina 💛💙

Для тих, хто страждає від ранкових набряків навколо очей

Для тих, хто страждає від ранкових набряків навколо очей
Для тих, хто страждає від ранкових набряків навколо очей
Для тих, хто страждає від ранкових набряків навколо очей

У вас часто буває так, що до щоденного ритуалу хочеться додавати нові, цікаві продукти? У цьому році я додала до свого догляду багато новинок. І хочу поділитися однією бюджетною знахідкою, яка реально коштує копійки - крем під очі від темних кіл та набряків із кофеїном Sane Niacinamide + Caffeine 1.5% Energizing Eye Cream.

Спойлер: усуває набряклість, що накопичилася за ніч, не хронічну і не грижеву - тут потрібні більш радикальні методи.

Ужгородський виробник ТОВ "Моні", запевняє, що в основі засобу - емульгатор на основі оливкової олії, яка створює ламеллярну структуру крему. Це дозволяє домагатися тривалішої дії активних компонентів, а також робить крем «багатим» за відчуттями, але без відчуття тяжкості. Саме це відповідало моім побажанням. Принаймні теоретично. Тож я вирішила його спробувати. Тим паче, він безсоромно бюджетний.

Середньої еластичності, схильна до сухості та стягнутості. Чутлива, потребує глибокого зволоження. Найменша сухість викликає дискомфорт. Є чітко виражені вікові зморшки, гусячі лапки. Часто буває ранкова набряклість, коли не можу розліпити повіки, з нею інколи борюся за допомогою масажного скребку гуашу. Темні кола хронічні, тут жоден крем не допоможе, тільки повноцінний сон.

Крем знаходиться у невеликому, якісному флаконі в об'ємі 10 мл. Пакування виглядає ефектно за свою ціну. Оцей мінімалізм мені до вподоби.

Консистенція

Білого кольору, середньої густоти, однорідна. Миттєво поглинається шкірою, не лишає жирних слідів, липкості, плівки. З нею не потрібно чекати поглинання крему шкірою - макіяж можна наносити одразу.

Ароматизатор

Кавово-молочний, але ненав'язливий, сподобається ласунам.

Aqua, Propylheptyl Caprylate, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit, Sodium Olivoyl Glutamate, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Pentylene Glycol, Squalane (Olive), Glyceryl Stearate, Dipropylene Glycol, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract, Propanediol, Tephrosia Purpurea Seed Extract, Morus Nigra Fruit Extract, Lycium Chinense Fruit Extract, Fragaria Chiloensis (Strawberry) Fruit Extract, Berberis Vulgaris Root Extract, Niacinamide, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Xanthan Gum, Parfum

  • Олія ши - глибоко зволожує, пом'якшує, розгладжує зморшки
  • Олія авокадо – пом'якшує, підвищує пружність, стимулює регенерацію
  • Скваланове масло - пом'якшує, утримує вологу, захищає шкіру, згладжує зморшки
  • Екстракт кави – антиоксидант, освітлює, тонізує, зменшує зморшки, захищає від УФ-випромінювання
  • Екстракт шовковиці - освітлює, усуває темні кола під очима, розгладжує, знімає роздратування та запалення
  • Екстракт ягід годжі – тонізує, знімає роздратування, заспокоює
  • Екстракт полуниці - освітлює та зволожує
  • Ніацинамід – освітлює пігментні плями, усуває набряки, зволожує, захищає, знімає запалення

З багатьох активних компонентів списку хочеться виділити кофеін у парі з ніаціамідом. Виходячи з мого досвіду, синергія даних компонентів стимулює власну здатність шкіри до оновлення. Косметичний засіб з одним з цих китів, як правило, здатний зробити шкіру трішки живіше.

Вбирається швидко, що робить формулу ідеальною для ранкового догляду, коли проспав і мчиш на всіх вітрилах, а догляд потрібен.

Ні, він не розгладив моі вікові зморшки, це не праска. У нього інша функція. Але він щоранку розплющує мені очі! Я не знаю як це діє. Навряд чи це аромат кави, бо я не кавоман. Крем дійсно знімає ранкові припухлості через хвилин 5 після нанесення! І зовсім не викликає дискомфорту чи алергіі, до якоі маю схильність.

Абсолютно не конфліктує з іншими засобами, дружить із моєю сироваткою для очей та декоративкою. Просто зайнятий своєю справою, не вставляючи іншим палиці у колеса.

Всім, кому заважають ранкові набряки пов'язані з постійним недосипанням чи гаджетами. Набряк – це затримка рідини в тканинах організму. На обличчі вона зазвичай застоюється в пухкій підшкірно-жировій клітковині під очима. Тож, якщо ви впервнені, що це напряму не повязано з вашим здоровям і у вас, як у мене, немає часу на ранкові компреси - спробуйте!

Скажу відверто, не очікувала від цього кремчику взагалі нічого, а тут ще і задоволена лишилася. Звісно, у майже 40 мені малувато зволоженості, але кожного ранку я наношу сироватку, тож тут все збалансовано. Якщо вам до 35 - тоді він точно вартий вашоі уваги!