Моя знахідка для фіксації брівок!
Але любов з ним не відразу в мене вийшла) Детальний відгук та лайфхак у його застосуванні читайте в пості.
Нашумівший гель для волосся у використанні для брів! Моє кохання)
Цей гель підкорив мене своєю стійкістю та фіксацією. Він тримає мої брови цілий день. Для мене актуальна саме сильна фіксації волосків, адже мою ламінування брів, волоски подвижні і потребують фіксування.
Пишуть, що він залишає білий наліт на волосках, але при правильному нанесені все ок)
Нижче читай мій особистий перевірений лайфхак у його нанесені!
ЛАЙФХАК
Я цей гель за допомогою шприца переливаю у пусту баночку від використаного гелю для брів, так продукт дозується і перебільшити з ним у вас не вийде)
На що особливо я звернула увагу, так це на щіточку якою треба наносити цей гель. Якщо взяти звичайну, м'яку щіточку для брів, то вона наносить дуже багато продукту, склеює волоски і сама швидко стає непридатною для використання.
А от СИЛІКОНОВА щіточка - це ТОП для нанесення цього гелю. З нею ви зможете ідеально прочесати бровки вниз, вверх та викласти їх в потрібному вам напрямку. Така щіточка гарно дозує продукт, а також рівномірно наносить гель.
Тому рекомендую саме СИЛІКОНОВУ щіточку!)
Як приклад, пусту баночку брала від іншого мого улюбленого гелю для брів. Відгук про який написано тут: https://club.makeup.com.ua/post/27697/
Коментарі (0)