Чорна Юлія ❤

Массаж скребком гуаша

Массаж скребком гуаша

Всім привіт ) Сьогодні день моєї массажної рутини, тож я вирішила "чого добру пропадати" і треба зняти відосик) Не претендую на абсолютну правильність техніки, роблю по массажним лініям.

Поділюсь основними принципами:

1.Роблю як правило вранці, коли ще не треба робити демакіяж )

2. Підбираю день коли маю мити голову, бо хош не хош, а все одно волосся замаститься в масло )

3. Для ковзання використовую масло Johnson’s® Baby, улюблене масло на всі випадки життя - і для массажу тіла, і ось на обличчя. У відгуках багато бачила, що у дівчат на нього алергія, в мене, не дивлячись на те, що я алергік по життю, на нього жодного разу не було.

4. Починаю розгоняти лімфу з декольте(зазвичай глибше ніж на відео, тут рушник трохи жаважав), потім передня частина шиї, обличчя, і задня поверхня шиї. Роблю +-по 15 повторів одного руху. Все по масажним лініям.

5. Тримаю скребок інтуітивно, як мені зручно для того чи іншого руху, але підозрюю, що в певних випадках не правельно.

6. Сила натиску - тут головне піймати дзен, щоб він був достатнім, шкіра від рухів червоніла, але не наробити собі радості і вигляди синців )

Тьфу тьфу, жодного разу синців собі не наставила)

7. Як часто - 2чі на тиждень - в ідеалі, при такій частоті помітний ефект ліфтингу, шкіра у тонусі, прилив крові стимулює клітини, та добре ганяє зайву воду від недосипу. Сподіваюсь у цьому б'юті році, я буду не такою лінивою жопкою, як у попередньому)

8. Після массажу змиваю залишки масла вмивачкою від La Roche-Posay, та лізу до душу змивати залишки масла з волосся ))))

Процедура - мій однозначний рекомендасьйон!

Усім дякую за увагу, пишіть у коментарях як ви ставитесь до массажу обличча і до скребку гуаша ?

Массаж скребком гуаша