Живильна маска для ніг від Joko Blend
Шкарпетки для педикюру
Цікавий засіб для тих, хто хоче влаштувати своїм ніжкам релакс та зробити домашній педікюр.
Наші ніжки потребують особливого догляду, особливо в холодний період, коли вони закриті та не мають доступу до повітря.
У складі маски для ніг колаген, амінокислоти, екстракт лотоса та кокосова олія.
Склад:
Aqua-вода.
Paraffinum Liquidum- мінеральна олія, емолент.
Cocos Nucifera Oil-кокосова олія.
Cetearyl Alcohol-СПИРТ ЦЕТЕАРИЛОВИЙ , емульгатор, регулятор вʼязкості.
Glyceryl Stearate-СТЕАРАТ ГЛІЦЕРИНУ - суміш моно-і діефірів стеарину та гліцерину. Неіоногенне ПАР. В'язка маса білого або кремового кольору. Емульгатор, емолент.
Cereareth-20-загущувач.
Ceteareth-12-емульгатор, загущувач.
Cetyl Palmitate-емолент, вологозатримуючий компонент.
Glycerin-гліцерин.
Hydrolyzed Collagen-гідролізований колаген, білок, який створює плівку для збереження вологи.
Phenoxyethanol (and) Ethylhexyglycerin-консервант.
Caprylic / Capric-емолент, фракція кокосової олії.
Triglyceride-емолент, кондиціонер.
Hydrolyzed Keratin-гідролізований кератин, білок, який створює плівку та утримує вологу.
Ammonium Acryloyl Dimethyltaurate / Carboxyethyl Acrylate Crosspolymer-загущувач.
Tocopheryl Acetate-антиоксидант, помʼякшує шкіру.
Nelumbo Nucifera (Lotus) Extract-екстракт лотосу.
Parfume-парфумаіангя, віддушка.
Citric Acid-лимонна кислота.
Упакування:
Як і в масок для обличчя цього бренду. В упаковці дві одноразові шкарпетки з білою густою рідиною всередині.
Спосіб застосування(є на зворотній стороні упакування):
🔸Очистити поверхню нігтів( в мене покриття не було);
🔸Одягнути шкарпетки, помасажувати ступні та зону навколо нігтів;
🔸залишити на 10-15 хвилин;
🔸зняти шкарпетки, видалити залишки емульсії
🔸по необхідності зрізати кутикулу та відполірувати нігті.
Я багато рухаюсь, багато ходжу пішки, тож часто маю проблеми з натоптишами. Мої походи на педікюр не для нанесення покриття, а переважно для зняття натоптишів та полірування стопи. Мої ноги потребують постійного зволоження, всі поживні креми завжди швидко поглинаються моїми стопами.
Такі масочки я рекомендую всім, хто має суху шкіру, бо маска дійсно дає ефект салонної процедури.
А тепер детальніше про нанесення і мої відчуття.
Одягаються шкарпетки дуже просто. В упаковці є спеціальні наклейки( не забудьте їх витягнути, бо я їх спочатку і не помітила) якими можна зафіксувати шкарпетку, аби вона не сповзала.
Відчуття спочатку трохи дивні, бо крем холодний і мої ноги в тих шкарпетках почали трохи мерзнути, тут би я додала якийсь зігріваючий компонент☺️
Але я зверху одягнула ще звичайні шкарпетки і було добре.
Ходити в таких шкарпетках не рекомендую, не зручно 😀
Якщо вже одягнули, то посидіть або полежіть. Попередньо підготуйте біля себе все необхідне для завершення педикюру.
Я взяла собі інструменти та паперові рушники.
Після зняття шкарпеток, я зняла залишки крему паперовими рушниками і видалила кутикулу.
Відчуття після цієї маски чудові😊 Ніжки гарно зволожені і мʼякі. Раз на місяць така процедура буде в моєму догляді.
Крем має приємний аромат. Який мені взагалі не заважає, а навпаки подобається.
Взагалом процедура приємна, хіба комусь тактильно може не сподобатись нога у кремі у целофановому пакеті😀 Але результат того вартий🥰
Готуємось відкривати свої ніжки разом з Joko Blend.
Коментарі (0)