Тетянка 🤩

Аб'юзивні стосунки з блиском і єдині, які вам бажаю

Аб'юзивні стосунки з блиском і єдині, які вам бажаю
Аб'юзивні стосунки з блиском і єдині, які вам бажаю

Часто хочеться трохи припухлості для губ, ну щоб виглядало просто 😍 цей блиск якраз для таких бажань) Головне - може дуже сильно пекти, якщо не любиш таких відчуттів або є індивідуальна реакція краще спробувати затест на руці перед покупкою засобу.

В мене відтінок 004 RED FLAG, виглядає ну дуже гарно підкреслюючи припухлість губ червоним відтінком ♥️

Дизайн майже ідентичний до блиску Lifter Gloss. Та й стійкість однакова у цих засобів Maybelline - 3-4 години точно буде на губах.

Щодо ефекту збільшення губ - у всьому винен екстракт перцю чилі. Він розширює кровоносні судини та прискорює мікроциркуляцію, збільшуючи при цьому об'єм, губи виглядають пухкішими, контур чіткішим і колір більш яскравий. Та для такого ефекту потрібно терпіти печіння від перчика)

Виробник обіцяє візуальне збільшення губ до 30% та зволоження. На фото видно результат, який мені подобається і я точно буду ним користуватися далі. Це мій перший досвід використання плампера, раніше побоювалася таких блисків 🙃

Тож по відчуттям це з першої хвилини досить інтенсивне поколювання губ, яке переходить в печіння і стихає через хвилин 20-30 (проте це індивідуальна реакція❗) Потрібно бути обережною, тому що якщо проковтнути трішки почне неприємно першіти в горлі.

Далі чи то губи звикають, чи що, але відчуття вже не такі яскраві й саме через цей час найбільше видно результат. Також мені подобається що після нанесення губи добре зволожені.

Звичайно це не на кожний день та все ж досить гідний засіб для губ. Рекомендую якщо не боїшся печіння, на вибір є 8 дуже гарних відтінків 🌶️