Iryna Inred

Лютневе замовлення #MAKEUP і подаруночки до нього

Лютневе замовлення #MAKEUP і подаруночки до нього

Цього місяця в моєму замовленні знову все суто доглядове + засоби гігієни, ніякої декоративки. Креми взимку у мене закінчуються з шаленою швидкістю, тому настав час для нового гіалуронового гелю з алое Біокон. І для тіла також замовила нову баночку крему-суфле Shakylab. У мене раніше був квітковий, тепер спробую цей полуничний.

Рідненьку мою Сульсену взяла теж в трохи новому форматі: шампунь-пілінг і паста лікувально-профілактична. Це щоб під рукою було, на випадок, як лупа повернеться. Навесні що тільки не повертається.

В подарунок мені поклали паперові хустинки Zewa Deluxe - і це справді корисний подарунок! Дякую, Makeup! Ще - набір пробників LUM: шампунь, бальзам і маска для волосся. Прибережу їх на випадок, як треба буде кудись в подорож.

За хамовлення від 2х одиниць продуктів Shakylab теж отримала подарунок - кокосову олійку. Розумію, чому їх роздаровують - абсолютно непридатна для використання пляшечка. Потрібно буде підплавити і перелити в зручнішу баночку.

Лютневе замовлення #MAKEUP і подаруночки до нього

Цей гель для обличчя з алое ви вже в мене бачили. Новеньку баночку показую ще. Користуюсь ним і як денним, і як нічним. Вбирається шкріою справді швидко. І чудово зволожує. А зараз ще й ціна акційна!

Сироватка-активатор росту вій і брів від SHAKYLAB - це дещо нове для мене. Побачила цей засіб і згадала, як в студентські роки ми з сусідками по кімнаті купили велику пляшечку рицинової олії, бо десь вичитали, що від неї добре вії ростуть. Намазували ватною паличкою щодня ту рицину на вії - вона дуже масна, і ватна паличка - не кращий засіб для такої процедури. Але з віями в усіх все було добре. Та на довже, ніж одну пляшечку, нашого терпіння не вистачило.

Ця ж сироватка в такому зручному форматі. Ще тільки раз наносила її на брови та вії. Щонайменше, в процесі вони стають причесаними)) Коли висихає, вії не виглядають мокрими чи склеєними - наче нічого на них і немає. Брови ж деякий час залишаються укладені (поки одягом чи рукою не порушиш їхній спокій).

Таке моє лютневе замовлення. Піду переливати кокосову олійку)