Pilirina 💛💙

CND Solar Oil - корисна штучка для нігтиків

CND Solar Oil - корисна штучка для нігтиків
CND Solar Oil - корисна штучка для нігтиків

Крем для рук не рятує мене від цієї проблеми, моє рішення – це олія для кутикули. Перепробувала декілька різних. От здавалося б, що олійка, вона і в Африці олійка, але все-таки різниця між ними відчутна.

Мені подобається в CND пензлик: не натуральний, плоский, досить м'який, щільно набитий, ним легко наносити олійку безпосередньо на кутикулу та навколо неї.

  • Олія насіння жожоба (Simmondsia Chinensis)

Глибоко проникаюча натуральна олія для відмінного зволоження та кондиціювання. Олія жожоба діє подібно до «ліфту», сприяючи проникненню інших інгредієнтів.

  • Вітамін Е (токоферилацетат)

Відомий як ефективний антиоксидант, що нейтралізує вільні радикали, пов'язані з передчасним старінням шкіри, пом'якшує та зволожує.

  • Олія солодкого мигдалю (Prunus Amygdalus Dulcis)

Пом'якшує та живить.

Prunus Amygdalus Dulcis (олія солодкого мигдалю), Simmondsia Chinensis Масло семян (жожоба), Oryza Sativa (олія рисових висівок), Parfum (аромат), Токоферолу ацетат.

Стараюся наносити це маслечко щоденно перед сном.

На фото нігтям 13 днів. Як бачите, не дуже видно різницю між відрослим гелем та кутикулою. Вважаю, тільки завдяки CND SolarOil. До речі, ця штучка у мене вже більше року. Як бачите по фото, використовується дуже економно.

Американський бренд CND Shellac залишається лідером з якісноі нігтьовоі продукціі. Жаль, у нас зараз на нього клепають багацько гаражних підробок. Тож, будьте обачні, коли купуєте. Оригінал пахне приємно, це я вам точно можу сказати.