Кузя Ю-а

Менструальна чаша або День Валентина скоро

Менструальна чаша або День Валентина скоро

Загалом, мої перші два дні циклу проходять жахливо. Багато, сильно і я використовую подвійний захист у вигляді тампонів та прокладок. Так, тема незручна, але вона є і не варто тримати це в собі. Іноді це вирішується а допомогою лікарів, іноді це особливість жіночого тіла.

В загальному, в денний час, завдяки подвійному захисту я вже перестала на це звертати увагу. Проте, вночі це ще той квест. Тампони не можна використовувати більше 4 годин (не забувайте про це). А одних прокладок вкрай мало. Зажди це закінчувалось декільками пробудженнями і заміною на полі бою.

Важко, але ми ж жінки - мусимо терпіти. Та ні, не мусимо.

Я знайшла для себе менструальну чашу. Так, в перший раз - воно мені не зайшло. В прямому сенсі слова. Боліло і неприємно.

Проте, цього разу, я психнула так би мовити і дала шанс. Чаші дала шанс, це ж не бувший 😂

Проспала я всю ніч чудово, Скажу я вам) і на ранок траблів не було. Вся рідина залишилась в чашці.

Є мінуси. Знімати це все в душі і вигляд так собі. Ну але дівчата, давайте правді в очі. Ці дні з нами щомісяця майже все наше свідоме життя. Чого тут стидатись.

Ще з лайфхаків, розмір с для тих, хто ще не народжував. Для тих, хто вже трошки попрацював тим місцем - беремо розмір л.

Вірте в себе. Воно працює. Дайте як я, декілька шансів. Вставляти треба, трошки зігнувши чашу і вже всередині вона розправляється. Ви відчуєте, ніби вакуум. Тут гляньте відео. Але я додам фото в якій формі треба іі розміщати всередині.

Під час критичних днів жінкам особливо хочеться спокою та комфорту. Чаша реально дуже зручна, практична та гігієнічна.Чаша виготовлена ​​з гіпоалергенного медичного силікону, який не порушує мікрофлору інтимної зони та інтактний у запальних процесах;
- завдяки продуманій конструкції дуже м'яко вводиться та надійно фіксується;
- забезпечує захист від протікань до 12 годин навіть під час інтенсивних виділень;
- призначена для жінок віком від 30 років, які мали досвід пологів природним шляхом.

Тому, думайте)

Я маю ці і ще декілька варіантів. Буду пробувати різні. Всіх брала по 2 штуки. Алк для знайомства підійде ця, за ціною і в кількості 1 шт. Далі, як сподобається- збільшите собі за вимогою)

Без фото і відео контент 😂

Менструальна чаша або День Валентина скоро