Один на все життя
Chanel Chance Eau Fraiche
Кожен аромат - почуття, момент, асоціація, втіха.
Зазвичай, коли закінчується парфум, ще один такий же я не купую, вважаю це закінченнням нашої історії. Але не з ним.
Цей - мемуар. Я не пам’ятаю нашого з ним першого знайомства, ним пахла мама🤍
Мама, моя перша асоціа ція. Згодом, я зрозуміла, що ним вже не пахне мама, ним пахну я.
Пам‘ятаю, як мені подарували мої перші 150 мл, і як вони впали і розбились. Вщент. Було, мягко кажучи, сумно. Але квартира пахла дійсно довго. Краще ними душити волосся та місце пульсації артерії)
Як аромадифузор для дому- не рекомендую😅
Пакування
Круглої форми, з міцного скла(але якщо буде падати з тумби 1м висоти на кахель, то скло не міцне), з металевим обручем та прозорою кришкою.
Аромат
Можливо це дивно, але я не можу розкласти його на молекули. Навіть на собі не чую. Настільки я з ним вже злилась.
Евакуюючись із Харкова закинула їх в маленьку сумку в першу чергу. А ле потім виклала, жалкувала 7 місяців. В ньому є життя і є характер. Він викликає залежність. Ааааааххххх, хвилинку, нанесу його на зап‘ясток.
До аромату
- Терпкий
- Дерев’яний
- Життєвий
В ньому багато цитрона та жасмин(біля мого б удинку ріс величезний кущ, що схожий на дерево і він нереально пах, досі обожнюю зелений чай з жасмином. Найкращий від basilur, повірте, я експерт)
водяні ноти
Дерево з кедровими шишками, ветивер.
Він здається простим, але ні. В ньому є легкість, але вона уявна.
Мій перший парфум.
Подарований в 7 років дитячий набір від Моєї маленької феї я не рахую, там був аромат, але мені він жахливо не подобався. Не користувалась ним ні разу🫣
Отже, люблю його неймовірно. Поділилась би ним? Ні, бо по відношенню до нього відчуваю ревнощі.
Дякую за увагу. Діліться, який парфум «ваш»?
Коментарі (0)