Кузя Ю-а

Маска для волосся "Відновлення волосся", з про-кератиновим комплексом

Маска для волосся "Відновлення волосся", з про-кератиновим комплексом

Нереальний ефект! Я просто одразу аплодую стоячи! Одразу під час нанесення маски, моє волосся, немов шовк втікає крізь пальчики! Живе, насичене, невагоме! Це ідеал засобу для кучерів! Аромат фантастичний! Хочеться ще і ще! Живе на волоссі аромат два дні насиченим життя! Реальний кайф 💋!

Так, я купила маску від ellips і я кайфую від неї! Раджу обома руками! Я вже тішусь, що запустила особистий челлендж по засобам для волосся після фарбування. Ділюсь найкращим з власного досвіду!

Навіть на фото видно, як ожило волосся! Кучерики, кожен гарно завився, волосся блищить. І це завдяки масці від індонезійського бренду ellips!

Ellips – дуже відомий індонезійський бренд, який з 1991 року займається розробкою і продажем високоякісної продукції для догляду за волоссям та шкірою голови.

Ellips Vitamin Hair Mask Hair Repair – маска для волосся, в складі якої присутній про-кератиновий комплекс і олія жожоба, що оздоровлюють локони. Косметичний продукт живить, зволожує і відновлює кожну волосину. Засіб також чудово захищає волосся від негативного впливу навколишнього середовища, зберігаючи його природний блиск і еластичність.

Після миття шампунем розподілити маску на вологе волосся по всій довжині від коренів до кінчиків волосся. Залишити на 1-2 хвилини, після ретельно змити водою. Використовувати 1 раз на тиждень за необхідності.

Маска для волосся "Відновлення волосся", з про-кератиновим комплексом