DARIIAKOVACH

Догляд за волоссям

Догляд за волоссям

В дитинстві я постійно була на різних конкурсах краси,ходила по подіуму і взагалі багато крутилась в шоу-бізнесі (ех😅)

Потрібно було постійно накручувати волосся. Жодна плойка моє волосся не брала. Воно просто не накручувалось і не трималось. Салони розводили руками,що «це на пів години укладка»

Тому моя мама крутила 2 години мене на дерев’яні тонкі бігуді. Потім всю ніч я на них спала і тільки на локації ще пів години в 4 руки мене розкручували. (Тому тепер я сплю в будь-яких умовах😅 і дивуюсь,коли кажуть "так не зручно з м'якими бігуді спати")Тільки тоді виходили кудрі. Волосся було довгим,до сідниць,але з такою накруткою ставало до плечей і згодом через важкість відтягувалось (тому на різних фото різна довжина виходить)

З 14-16 років,я змогла накрутити на вирівнювач. В той період я завжди вирівнювала волосся і вирішила спробувати. І у мене вийшло. Тобто з часом волосся змінилось, стало густішим і почало тримати накрутку.

Я відрізала каре двічі. Такої ж довжини воно ставало знов через рік. Останні 3 роки довжина такою і залишалась,до сідниць.

Але..

(На фото одна і та сама накрутка в різний період часу,довжина волосся одна й та сама (показала на останньому фото) але щоразу довжина в накрутці різна,від погоди мабуть😅)

Догляд за волоссям
Догляд за волоссям
Догляд за волоссям
Догляд за волоссям
Догляд за волоссям
Догляд за волоссям
Догляд за волоссям

В березні через події,я зробила каре і пофарбувалась в чорний.

Постригла мене жіночка в селі,в яке переїхали з моєю сім’єю через напад на столицю. Нажаль стрижка не дуже. Відростає дуже не гарно,не рівно,волосся ніби рвали,а не різали.

Також відростає мій колір,тому колір п’ятнистий.

Але пост про догляд,а догляд ніяк не відноситься до стрижки чи фарбування.

Що ж по догляду зараз?

Я повністю виключила використання вирівнювачів і плойок. Для них потрібен термозахист,а також силікони. В решті решт-солома на голові забезпечена. Мені їх вистачило в дитинстві.

Вирівнюю я дайсоном,або роблю метод для в’юнкого волосся дифузером

Голову мию методом пре-пу.

Наношу бальзам (для того,щоб шампунь стікав по ньому і не сушив довжину),потім шампунем мию шкіру голови,далі знов наношу бальзам і змиваю не до кінця його.

Я використовую без силіконову лінійку Balea

Але хочу перейти на Inebrya,так як вони залишили ринок рф і дуже багато гарних відгуків

Жодних олійок,незмивашок я не використовую. Хоча маю їх безліч,але без них бачу,що вигляд кращий. (тільки якщо оформлюю локони,роблю метод для в’юнкого волосся,то фіксую їх гелем (тим що і брови 😅 got2be)

Це увесь догляд🤷🏻‍♀️

(по фото-хронологія. Каре,в чорний,curly метод, волосся зараз)

1. Шампунь Balea для в'юнкого волосся (пахне абрикосами) і без силіконів

2. Бальзам,який наношу до шампуню і після також Balea,ця сама серія

3. Дайсон з насадкою вирівнювання (рідко дифузер)

4. Якщо роблю curly метод,то фіксую локони малою кількістю гелю got2be

Змінити хочу на Inebrya,якщо користувались,розкажіть про свої враження ♥️