Кузя Ю-а

Чудова пінка для ванни

Чудова пінка для ванни

Багато людей звикли до того, що органічна косметика це досить дороге задоволення. Так – це ефективно, так – це безпечно, але ціна змушує повертатися до дешевших. Але це до того моменту, поки не познайомився з melica. Ідеальні ціни при високій якості.

Загалом, моя донечка обожнює купатись, син хоч дорослий, взагалі залипає на годину... а я ... а я теж люблю, коли час дадуть))

Моя красуня має атопічний дерматит. І завжди треба контролювати які засоби використовуються, яка температура.. і потім обовʼязково зволожувати шкіру бальзамом.

Але ванна Це час для фану з мильними бульбашками) Я, як справжня фея, створюю коктейль з органічної пінки від melica та емолієнту еммоліум) і от в цьому супчику вариться моя квіточка))))

Донечка просто визжить від задоволення, бо маленька кришечка утворює шалену кількість піни! Вона тримається хвилин 15. Ідеально. Ароматик сунички овиває весь простір. І саме головне, такий коктейль з піни і емолієнту тримає шкіру малечі захищенною.

Піна для ванни «Зайчик» Melica Organic Funny Bunny - органічний засіб гігієни для дітей, який перетворює водні процедури на свято ягідних бризок і ароматів. Формула продукту містить високу концентрацію рослинних компонентів, які насичують клітини вологою, мають заспокійливий і себорегулювальний вплив. Піна надає шкірі кашемірової м'якості, знімає фізичне та емоційне напруження, істотно полегшуючи процес засинання малюка.

Особливості Melica Organic Funny Bunny Bath Foam «Зайчик»:

- на 98,3 % складається з натуральних інгредієнтів;
- вирізняється високим піноутворенням і солодким ароматом лісових ягід;
- екстракт ананасної суниці зволожує і пом'якшує шкіру;
- екстракти малини та ожини знімають запалення і подразнення;
- зміцнює захисний шар епідермісу;
- стимулює процеси регенерації;
- заспокійливо впливає на нервову систему;
- не містить парабенів і SLS;
- не залишає відчуття стягнутості або сухості.

Навіть каченя іграшка кайфує 😂

Чудова пінка для ванни
Чудова пінка для ванни
Чудова пінка для ванни