Dior Addict Eau Fraiche - витончений аромат
Привіт-привіт, перший мій допис тут) Хочу поділитися з Вами оглядом парфумів Dior🎀
ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА :
•Країна походження:Франція
•Клас:селектив
•Стать:для жінок
•Група ароматів:квітковий, цитрусовий
•Ноти:бергамот, мускус, фрезія біла, троянда
2.ВІДГУК ВІД МЕНЕ:
Отримала я цю парфумовану водичку в подарунок. Звісно коли нам дарять в подарунок парфуми, ми очікуємо не дуже крутий аромат тому,що у кожного різний смак і різні улюбленні аромати, так само і думала я... Але цей парфум перевершив всі мої очікування! Цей аромат...ніжний, чуттєвий.. Просто закохав мене в себе 🎀
Кожному цей аромат сприймається по різному, для когось- біла троянда, для когось - ніжний квітковий аромат, а от для мене це- цитрус(Солодкі ноти грейпфрута)
3.УПАКУВАННЯ ТА РОЗМІРИ:
Щодо розмірів...
•Є два базові упакування - 50ml/100ml.
Звісно можна спочатку взяти 50ml, щоб покористуватись та зрозуміти чи подобається вам цей аромат, але як для мене цього б було мало😅
Щодо упакування...
•Зручний флакон, як 100ml так і 50ml. Неодноразово брала з собою у подорожі.
Матеріал - скло. На кришечкі є невеличка кнопочка "CD",який придає неймовірного та водночас ефектного виду.
4.СТІЙКІСТЬ:
Прочитавши різні відгуки про цей парфум, коментарі розділилися на два типи, половина кажуть -стійкі, інша половина- не стійкі зовсім. Мені здається це залежить від кількості пшиків, які ви зробите. Для мене вистачає два пшика і аромату хватає на цілий день. Тому мій вердикт- парфуми стійкі.
Я вважаю,що цей парфум вартий вашої уваги. Рекомендую дівчаточка🤍
Дозустрічі🫶🏻
ваша sonyaa_
Коментарі (0)