Alyona

Syoss Brow Tint.

Syoss Brow Tint.

Брови-брови-брови-брови....що тільки зараз з ними не роблять. Варіантів їх оформлення достатньо, аби задуматись і обрати той, який буде тобі до вподоби. Свій я обрала давно. Фарбування. Для мене це зручно.

Обрати фарбу для цього дійства, яке оселиться на лобі тижнів на два, для мене завжди було хвилююче (зауважу, що я не майстер цього діла, я просто не можу відмовитись від адреналіну, що виділяється, коли малюєш на обличчі щось чимсь стійким...мммм..бажано, робити це в неділю ввечері, коли попереду робочі будні.... ну, знаєте, щоб "дороги назад" вже не було).

Користувалась я фарбою від естель, а потім вона стала не актуальною, як і все інше, що виготовлялось в Мордорі, і полетіла в смітник. На цьому моя моногамність закінчилась і прийшлось шукати щось інше. Так ми познайомились з Syoss Brow Tint.

Почну з об'єму продуктів. Він саме такий, який мені б і хотілось бачити в подібних засобах. Маємо тюбик з фарбою 10 мл, проявляюча емульсія 7 мл. Фарбую брови я раз на два-три тижні. Цього об'єму більш ніж достатньо на довгий час.

В комплекті є щіточка і змішувач на одній рукоятці. Вони передбачені, щоб розподіляти продукт і змішувати його відповідно. Щіточка не дуже зручна в користуванні, але в принципі за відсутності кісточки чи то пензлика для брів згодиться. Але краще мати свою кісточку.

До користування засобами йде інструкція. Працювала за нею👌.

Всі ці "нутрощі" гарненько упаковані в міні-органайзер, в якому навіть є воронка для змішування продуктів.

За консистенцією, вже готовий для роботи продукт, схожий на домашні вершки, або нежирну сметану. Не густий, але зручний в нанесенні. На фото він вже окислився і має колір.

Наносимо на 10-15 хв і змиваємо. Я тримала 15 хв. За цей час шкіра слабо затінтувалась, але це змиється за один, максимум два дні і взагалі мене не бентежить.

Може пощипувати шкіру.

Обов'язково протейстуйте на алергічну реакцію!

Результат фарбування - пофарбовані брови. Мене влаштовує. Вглядає природньо.

Брала темно-каштановий колір. Підійде шатенкам.

Syoss Brow Tint.
Syoss Brow Tint.
Syoss Brow Tint.
Syoss Brow Tint.
Syoss Brow Tint.
Syoss Brow Tint.