BabyMoon: бюджетні гель-лаки для домашнього використання
Зараз багато хто робить самостійно покриття гель-лаком, тому вирішила поділитись своїм враженням від цієї ТМ гель-лаків.
Я вже дуже давно задивлялась на ці малютки...
Але думаю така: " і так є багато гель-лаків, навіщо мені ще?треба докористувати ті, що є"...
Але я так і недокористувалась ними, на жаль вийшов термін придатносіті і все пішло в мусор...
Вирішила, що тепер не буду так багато купувати.Тому що сенсу немає, вони просто сидять, деякими я тільки 1 раз фарбувала, тому тепер мої гель-лаки, тільки базові кольори або взагалі тільки камуфляжні бази. Тепер більш раціонально підхожу до цього.
І так цього разу на заміну моїм Fox прийшли малютки від BabyMoon.
Щоб ви розуміли, ніде не бачила на них відгуків, особливо по кольорам.
Кольори дивилась на офіційні сторінці в інстаграм, але як на мене вони чуть відрізняються вживу і на фото МейкАп.
Тому нижче додаю фото кольорів, які я обрала👇
Baby Moon Sensual Nude Gel Polish
Я обрала з цієї колекції 014 відтінок - бежевий темний, саме так вказано на сайті МейкАп. Але на справді до бежевого йому дуже далеко.
Колір вживу більше сіро-фіолетовий, ніж темно-бежевий.
Фото вище
1 фото- при денному світлі;
2 фото - штучне світло(на дворі хмарно, тому фото темне);
3 фото- зі спалахом в приміщенні;
4 фото- сам гель-лак так щіточка.
До речі, гель-лак чомусь на двох нігтях не повністю просох, але думаю що то не вина гель-лака, а напевно лампу пора змінювати.
Baby Moon Red Chic Gel Polish
Другий базовий гель-лак - це Baby Moon Red Chic Gel Polish 006 - класичний червоний. І він дійсно відповідає назві. Спочатку мені колір не сильно сподобався, але тепер бачу що при денному світлі, він дуже розкішно виглядає і мій наступний манікюр буде саме ним.
Мої враження від використання
В цих гель-лаків найбільше мені сподобалась висока пігментація, адже нігті я покривала в один шар і без зайвих полосок. Загалом пігментація на висоті.
Також в них надзвичайно зручна щіточка для нанесення. Плоска. Нею надзвичайно легко промалювати біля кутикули, не зайшовши на саму кутикулу.
Також мені подобається їх розмір - 6мл. Для домашнього використання вони ідеальні. Тому що якщо улюблені кольори, значить не встигнуть протермінуватись. І 6 мл вистачає десь на 5-6 манікюрів, якщо не більше, в залежності від шарів(в середньому 2 шари).
Загалом ціна і якість просто вогонь.
Тепер ще подивимось як в носці вони.
Коментарі (0)