kudriashka_ela

BabyMoon: бюджетні гель-лаки для домашнього використання

Я вже дуже давно задивлялась на ці малютки...

Але думаю така: " і так є багато гель-лаків, навіщо мені ще?треба докористувати ті, що є"...

Але я так і недокористувалась ними, на жаль вийшов термін придатносіті і все пішло в мусор...

Вирішила, що тепер не буду так багато купувати.Тому що сенсу немає, вони просто сидять, деякими я тільки 1 раз фарбувала, тому тепер мої гель-лаки, тільки базові кольори або взагалі тільки камуфляжні бази. Тепер більш раціонально підхожу до цього.

І так цього разу на заміну моїм Fox прийшли малютки від BabyMoon.

Щоб ви розуміли, ніде не бачила на них відгуків, особливо по кольорам.

Кольори дивилась на офіційні сторінці в інстаграм, але як на мене вони чуть відрізняються вживу і на фото МейкАп.

Тому нижче додаю фото кольорів, які я обрала👇

Я обрала з цієї колекції 014 відтінок - бежевий темний, саме так вказано на сайті МейкАп. Але на справді до бежевого йому дуже далеко.

Колір вживу більше сіро-фіолетовий, ніж темно-бежевий.

Фото вище

1 фото- при денному світлі;

2 фото - штучне світло(на дворі хмарно, тому фото темне);

3 фото- зі спалахом в приміщенні;

4 фото- сам гель-лак так щіточка.

До речі, гель-лак чомусь на двох нігтях не повністю просох, але думаю що то не вина гель-лака, а напевно лампу пора змінювати.

Другий базовий гель-лак - це Baby Moon Red Chic Gel Polish 006 - класичний червоний. І він дійсно відповідає назві. Спочатку мені колір не сильно сподобався, але тепер бачу що при денному світлі, він дуже розкішно виглядає і мій наступний манікюр буде саме ним.

В цих гель-лаків найбільше мені сподобалась висока пігментація, адже нігті я покривала в один шар і без зайвих полосок. Загалом пігментація на висоті.

Також в них надзвичайно зручна щіточка для нанесення. Плоска. Нею надзвичайно легко промалювати біля кутикули, не зайшовши на саму кутикулу.

Також мені подобається їх розмір - 6мл. Для домашнього використання вони ідеальні. Тому що якщо улюблені кольори, значить не встигнуть протермінуватись. І 6 мл вистачає десь на 5-6 манікюрів, якщо не більше, в залежності від шарів(в середньому 2 шари).

Загалом ціна і якість просто вогонь.

Тепер ще подивимось як в носці вони.