Кремові BB румʼяна від Lamel у відтінку 401
Відтінок який освіжає
Сідні Кроуфорд в одному з відео для Vogue розповідала що з віком обирає в косметиці кремові текстури,а пудру ховає подалі,бо наглухо матові текстури можуть підкреслювати сухість,а також невеликі зморшки.
Віднедавна я теж почала обирати кремові текстури,бо сяйна,зволожена шкіра завжди виглядає свіжо і молодо.
Румʼяна від ламель наробили багато шуму в клубі,ті неймовірні дописи з яскравими фото зробили своє діло і я їх придбала)
Обрала найпопулярніший відтінок 401 tea rose
.
Румʼяна представлені в лаконічному тюбику обʼємом 10мл,зазначу що засіб дуже економний у використанні і такого обʼєму вистачить дуже надовго.
Консистенція легенька,напіврідка,нежирна
Колір-дуже гарний,теплий рожево-персиковий відтінок ,такий відтінок підійде багатьом,надає свіжості і в цілому виглядає дуже натурально.
Фініш у румʼян сяйний,шкіра виглядає здоровою і зволоженою.
Інтенсивність румʼян можна контролювати,нашаровується добре,при цьому не розʼїдає тон
.
Ст ійкість-невелика,повний робочий день не витримав,сходять поступово без плям
Порада:для більшої стійкості роблю так:наношу в один шар румʼяна,потім легенько припудрюю,а потім знову наношу другим шаром ці ж румʼяна.В такому варіанті стійкість стає в рази більшою)
Фото під різним освітленням
Бачила,деякі дівчатка скаржаться,що румʼяна можуть провокувати висипи,за собою такого не помітила,хоча маю доволі проблемну шкіру.
Румʼяна мені дуже сподобались,дійсно гідна річ яка не буде зайвою в будь-якій косметичці)
Коментарі (0)