Spodobaieva Maryna

Космецевтика MyIDi

Космецевтика MyIDi

Коли я побачила склад, навіть спочатку не повірила. Все і зразу, а так можна було? Цікавість взяла верх. Гідровітамінний бустер бренда MyIDi, я би назвала для себе маскою, універсальний доглядовий продукт з комплексною дією. Надіюсь, ще буде в наявності.

Склад: Aqua, Apple Extract, Glucose, Fructose, Sucrose, Hydrolyzed Collagen, Glycerin, Urea, Squalane, Honey, Niacinamide, Tocopherol Acetate, Algin, Cassia Angustifolia Seed Polysaccharide, Retinol Palmitate, Retinol Acetate, Ethylhexyl Palmitate, Trihydroxystearin, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Placental Extract, Hydrolyzed Elastin, Calendula Officinalis Flower Oil, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Nasturtium Officinale (Watercress) Extract, Isopropyl Myristate, Hydrolyzed Soy Protein, Azulene, Parfum.

Формула з високою концентрацією інгредієнтів, цілющими екстракти, оліями, вітамінними комплексами, простіше сказати чого там немає.

Універсальний продукт для всіх типів шкіри.

В користуванні, як маска: нанесіть невелику кількість засобу на очищене обличчя, розподіліть бустер і залиште на обличчі на 20 хвилин, змийте водою. Для більш сухого типу, можна просто промокнути бумажним полотенцем. Спочатку страх взяв верх і я нанесла тільки на 10 хвилин. В мене було здивування наскільки інша текстура, зовсім відрізняється від моєї вітамінної маски Q+А. Дуже приємно наноситься на обличчя відчувається легко навіть повітряно, дійсно бустер - це щось середнє між кремом і сироваткою.
Вітаміни групи Б можуть створювати ефект пощипування (він проходить після змивання), багато людей в коментарях не проінформовані і думають, що алергічна реакція.

Бустер містить зволожуючий комплекс: гіалуронову кислоту, сквален та азулен, які утримують максимум вологи в шкірі, регулюючи водний баланс.

Активізує процеси регенерації та посилює природну бар'єрну функцію епідермального шару шкіри. Розгладжують зморшки, підвищують пружність шкіри. Моя улюблена олія календули заспокоює подразнення.

Має активну солодку віддушку, яку ще відчутно буде після змивання. В коментарях писали, що схоже з маскою “Numero”, згодна вівсяно-медове тістечко. В цілому склалися позитивні враження, тай взагалі бренд приємно здивував. Працює візуально з першого використання, шкіра зволожена, сяюча, пружна, що навіть не хочеться нічого наносити зверху.

Космецевтика MyIDi
Космецевтика MyIDi
Космецевтика MyIDi
Космецевтика MyIDi