MAXIMOVA🌷

Керлер або щипці для завивки вій

Керлер або щипці для завивки вій

Я не знаю як раніше без нього жила! Спочатку мені здававався цей ґаджет якоюсь штукою для тортур😂 та варто було лише один раз підкрутити ним вії - і життя вже не буде як раніше.

Хочу вам показати мій старенький керлер, він зламався (лопнула пружинка) але відслужив достойно декілька років! Я лише заміняла на ньому резиночки. Хочу звернути увагу на ручки, вони виконані по типу ножиць, дуже зручні. Віддаю йому останню шану🫶

А це новачок, який прийшов на заміну. Я спеціально обрала з інакшими ручками, тут вони у формі пластин-лапок, цікаво було спробувати. І тут варто зазначити, що при покупці лише на ті лапки я і звернула увагу😅

Одразу мені було дуже незручно тримати нові щипці, згодом я звикла але все одно ручки з вушками (як у ножиць) для мене виявились набагато зручнішими!

А ще я зрозуміла інший нюанс, треба було звертати увагу на вигин дуги, яка прилягає до ока. В старенькому керлері мені пощастило навмання обрати форму, яка чудово підходила моїй формі ока. А в нових щипцях вигин менший і трошки довший, розрахований для більшого ока. Я вже до нього пристосувалась але в наступний раз буду дивитись.

Ці щипці не потрібні всім і кожному. Такий помічник буде в народі власницям рівних вій, або таких, що опущені і «дивляться» вниз. Керлер їх піднімає, відкручує, а туш додатково розправляє, розчесує і фіксує роблячи більш відкритим погляд.

Варто ще зазначити, що це не дуже корисна штука, при постійному використанні може травмувати вії але тут все на ваш особистий розсуд.