Тетянка 🤩

Гідрофільна олійка що ж ти зі мною робиш

Гідрофільна олійка що ж ти зі мною робиш
Гідрофільна олійка що ж ти зі мною робиш

Гідрофільну олію я довгий час боялася і також довго обирала. Мене лякало як це на мою проблемну шкіру наносити ОЛІЮ для очищення, раптом все буде погано.
Але і міцелярну воду я не особливо любила в догляді 🙃 Ватні диски особисто мені некомфортно відчуваються, хоч і засіб залишається на шкірі максимум декілька хвилин відчуття також не дуже приємні. Це не мінус, а скоріше персональні вподобання в косметиці.
Мій вибір впав на гідрофільну олію Purito. Одразу скажу що її маленький недолік це аромат - просто запах олії, можливо комусь важливий цей факт.
Склад олійки досить гарний і ціна приємна як для такого продукту.

Гідрофільна олійка що ж ти зі мною робиш
Гідрофільна олійка що ж ти зі мною робиш

Користуюся нею майже кожного вечора, косметику змиває дуже добре, тому думаю SPF також)) додам що не використовую зараз стійку косметику 💄не можу сказати чи розчиняє чорні цятки, бо в мене з цим справляється адапален.
Гідрофільну олію наносимо сухими руками на суху шкіру обличчя, масажуємо, щоб розчинити косметику та SPF. Далі за допомогою води емульгуємо олійку в молочко та повторюємо масажні рухи. В кінці змиваємо молочко з обличчя та вмиваємося ще раз звичною пінкою чи гелем для очищення.
Найголовніше - відчуття після використання дуже приємні, шкіра ніжна на дотик та не відчувається пересушення. За місяць використання жодних висипань чи негативних реакцій 🥰
Гідрофільна олійка дуже класна та якісна, можу сміливо рекомендувати (якщо не заважає аромат)❗️
Так як це мій перший досвід то я ще б хотіла спробувати й інші гідрофільні олійки:

  • IUNIK Calendula Complete Cleansing Oil (так її хотіла, але багато відгуків що протікає 🥹)
  • Manyo Factory Herb Green Cleansing Oil
  • Round Lab 1025 Dokdo Cleansing Oil
  • Medi Peel Red Lacto Collagen Cleansing Oil
  • Needly Mild Deep Cleansing Oil