Spodobaieva Maryna

La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+

Чесно взагалі не думала, що колись повернуся до бренду La Roche-Posay після лінійки Effaclar, скільки шуму вона наробила, для моєї шкіри, це була катастрофа особливо лосьйон і крем. На якому бажано було б написати «Тільки не для чутливої шкіри!».

Почнемо з того, що таке цика-засоби? Кому вони будуть в нагоді?

Cica-крем - це косметичний засіб із витяжкою центели азійської в складі, це виглядає в складі так (centella asiatica та її компоненти madecassonic acid, asiaticoside, asiatic acid).

Властивості її:

• заспокійлива дія;
  • відновлювальна дія;
  • антиоксидантна дія;
  • заживляюча дія.

Універсальний SOS засіб, для немовлят, дітей та дорослих, який повинен бути в кожній аптеці. Він вирішує такі проблеми як:

• легкі поверхневі опіки;
  • сонячні опіки;
  • пелюшковий дерматит;
  • запалення шкіри;
  • сухість та тріщини на тілі;
  • подразнення;
  • після салонних агресивних процедур;
  • відновлення після кислот чи ретинолу;

Взагалі засоби з центелою часто у лінійках для гіперчутливої шкіри. Такі креми заспокоюють шкіру після контакту з подразниками: ультрафіолетом, морозом, жорсткою водою та агресивними засобами.

Моє перше знайомство з центелою відбулося з бренду Purito, я була задоволена, але не хотілось довго чекати доставки і на свій ризик, я взяла Cicaplast.

Він 100/10 все, що було зазначено виробником він робить. Консистенція у нього не з легких, але немає віддушки. Він густий і жирненький, для моєї комбінованої шкіри потрібен час для повного впитування, на тілі поглинається скоріше.

Дуже класний засіб для відновлення захисного барʼєру шкіри обличчя та тіла.