Mandarinka

Якісний тональний крем від Мейбелін: Maybelline New York Affinitone

Якісний тональний крем від Мейбелін: Maybelline New York Affinitone

Показую результати тестування тонального крему від Мейбелін в двох відтінках: 03 - Light Sand Beige та 16 - Vanilla Rose, та як проявив себе на світлій сухій шкірі. Тональний крем - не той засіб, який на постій основі знаходиться у мене в косметичці, але те що саме цей засіб від Мейбелін я знала давно, оскільки моя мама вже роками використовувала саме його, пробувала інші, але завжди хвалила саме цей.

Якісний тональний крем від Мейбелін: Maybelline New York Affinitone
Якісний тональний крем від Мейбелін: Maybelline New York Affinitone

Саме цей відтінок - фаворит, навіть по свотчам видно, що саме він ідеально підійшов на мою шкіру і більш естетично і природньо вписався. Якщо його наносити небагато і плавно розприділити по шкірі - то він виконає свої функції по максимуму, приховає все зайве і не надасть хворобливого вигляду (згадайте ці рижі обличчя 2000х, коли спочатку заходив тональник крем, а потім дівчатка 🐯).

Цей відтінок і перекладається як “Світло-пісочний бежевий” - і дійсно він виявився прям занадто світлим, да таким, що по тону не підійшов навіть мамі яка доволі бліднувата, відтінок давав більше рижинку.

Що одразу відмітила при першому ж використанні - текстура у крему дуже легка та ніжна, він дуже легко наноситься: не скатується, не залишає липкий шар, і не наслоюється. Тобто підійде і для таких новачків, як я. Навіть після нанесення шкіра явно “дише” - це важливо в першу чергу тому, що після засобу не буде висипань.

Крем доволі легкий, але доволі вдало приховує базові недоліки шкіри (звісно, якщо прям великі висипання, то можливо соло він і не впорається, треба тестувати), і не підкреслив те, що не треба

Окрім того, крем не сушить шкіру, при аналогічному догляді - він проявив себе дуже добре.

✔️ Легка ніжна структура

✔️ Не забиває пори, не викликає подразнення

✔️ Гарно розтушовується навіть без додаткових девайсів, хоча спонжиком мабуть було б ще краще

✔️ В комки не збивається, лягає рівномірно

✔️ Не плотний, гарно підійде на літо, бо не буде текти навіть в жару

Залишилась максимально задоволена тональний кремом Maybelline New York Affinitone - дуже якісний і я б сказала базовий засіб. Тому від мене звісно 5/5.