Mandarinka

Рідкі тіні для повік LN Pro Crystal Shine Long-Lasting Tint Eyeshadow

Рідкі тіні для повік LN Pro Crystal Shine Long-Lasting Tint Eyeshadow

Придбала ці рідкі тіні по рекомендації з клубу і не пошкодувала. Після двох місяців активного використання готова ділитись своїми враженнями про відтінок 102 зі свотчами та макіяжами.

Рідкі тіні для повік LN Pro Crystal Shine Long-Lasting Tint Eyeshadow
Рідкі тіні для повік LN Pro Crystal Shine Long-Lasting Tint Eyeshadow

Це не перші мої рідкі тіні, тому мені є з чим порівняти. Вже до цього я познайомилась з тінями українського виробника, які радила в цьому дописі: https://club.makeup.com.ua/post/20260/

Окрім того я затестила бюджетну палетку від LN PRO, повний огляд тут https://club.makeup.com.ua/post/33077/ - якщо вам подобаються переливи і блискітки - вам сподобається!

Тіні прийшли захищені додаткової плівочкою, яка говорить про недоторканність тіней. Загалом формат доволі зручний, кісточка-аплікатор м’яка і якісна.

Дуже легко тіні переносяться доволі плотним шаром. Розтушувати далі можна як кісточкою, так і пальцем. Далі потрібно зачекати 5-10 секунд поки тіні остаточно не висохнуть. Тримаються дуже гарно, не відпечатуються і не осипаються.

Трошки по відтінок: базовий колір це рожево блакитний, але він розкривається і в коричнево-блакитний, в залежності від освітлення і підложки, яку ви викоритовуєте.

Наносити соло - мені не сподобалось. Я не змогла якісно розтушувати тіні по повіку (через брак якогось досвіду в таких макіяжах). Загалом мейк виглядав непогано, але я залишилась незадоволена собою. Набагато більше мені зайшов варіант в поєднанні з іншими тінями і стрілкою.

А ось і варіант в макіяжі: використовую коричневий як підложку, далі - в куточок і на центр вже рідкі тіні від LN Pro. Як на мене виглядає дуже святково і яскраво.

✔️ Дуже крутий дуохромний відтінок 102

✔️ Бюджетна ціна як для дуохромів, зазвичай такі тіні коштують набагато дорожче. Шкода тільки що тільки цей відтінок в палітрі має такі яскраві переходи.

✔️ Тіні протягом дня не осипаються і не відпечатуються. У мене навісше віко, тому багато тіней скатуються протягом дня, але не ці. Для мене це дуже вагомий плюс.

❎ Змиваються тіні навіть водою при чому дуже легко, вони взагалі не водостійкі. Саме з цією особливістю мене пов’язує одна курйозна ситуація: взимку на морозі я часто плачу, і одного разу промакувала очі, і зрозміла, що мій мейк залишився на серветці. При чому тільки з одного ока. Вийшло так що на одному залишися гарний перелив, а на іншому тільки коричнева підложка 🤪

Незважаючи на це, ставлю 5/5 і рекомендую.