DARIIAKOVACH

dott. Шампунь, який точно зацінила б Аріель

dott. Шампунь, який точно зацінила б Аріель

Привіт, я обіцяла вам тут ділитись корисними знахідками, якщо ви пропустили в стрічці мою вечірню рутину, то чекатиму вас там:

https://club.makeup.com.ua/post/30748/

Ви знаєте мою любов до українських брендів. Я рада знайомитись, пробувати нове. А от dott. в моїх руках вперше.

Ви точно вже знайомі з цим брендом, як і я. Бо дівчатка тут часто показували засоби для губ, батери,лосьйони

І погодьтесь, пакування у цього бренду просто неймовірне 😍

Давайте одразу до складу, бо він тут ніби ідеальний

Aqua-вода

Sodium C14 - 16 Olefin Sulfonate-є аніонною поверхнево-активною речовиною, яка часто зустрічається в миючих засобах для ванни, душу та догляду за волоссям. Це суміш довголанцюгових сульфонатних солей, отриманих шляхом сульфування. Отримується з кокосового горіха, і він утворює рясну піну. Назва може ввести в оману, але олефінсульфонат натрію C14-16 не є сульфатом.

Cocamidopropyl Betaine-амфотерне ПАР в композиціях шампунів та інших піномиючих засобів з дуже хорошими очищаючими та піноутворюючими властивостями. Має більш м'яку дію на шкіру, ніж аніонні ПАР, у комбінації з якими значно покращуються дерматологічні якості кінцевого косметичного виробу

Lauryl Glucoside-є одним з найкращих інгредієнтів, які можна використовувати в продуктах по догляду за шкірою та волоссям. Лаурил глюкозид є поверхнево-активною речовиною, отриманою з природних джерел. Це піноутворювач, який не тільки дає гарну піну, але також є ефективним миючим засобом.

Cocamide MEA-неіоногенні ПАР. Прозорі або жовті в'язкі рідини. Розчиняються у холодній воді та органічних розчинниках. Водні розчини стійкі у присутності кислот, лугів та солей. Стабілізатори пін та емульсій, загусники шампунів та кремів.

Coco-Betaine-це модифікована форма всім знайомого кокамідопропілбетаїну, але з більш м'якою дією на шкіру та волосся.

Parfum-Віддушка парфумерна

Sodium Hyaluronate-натрієва сіль гіалуронової кислоти, у воді утворює в'язкі, безбарвні, злегка опалесцентні гелі. Сприяє регенерації тканин без утворення шрамів, робить шкіру більш м'якою та гладкою, стимулює клітинну міграцію та проліферацію, виявляє високі зволожуючі властивості.

Hydrolyzed Silk-рідкий шовк, що отримується гідролізом шовкових волокон тутового шовкопряда в присутності лугу.

Sodium Methyl Cocoyl Taurate-це поверхнево-активна речовина, яка дозволяє воді і олії змішуватися, дозволяючи стати чистим. Він також діє як піноутворювач. Натрій метілкокоіл Таурат, отриманий з кокоса, є м'яким, але ефективним піноутворюючим очищуючим інгредієнтом. Це відмінна альтернатива жорстким силіконам, які містяться в багатьох засобах по догляду за шкірою і волоссям від відомих брендів

Sodium Cocoyl Isethionate-являє собою складний ефір натрієвої солі або жирну кислоту, отриману з кокосової олії. Він використовується в косметиці та засобах особистої гігієни в якості поверхнево-активної речовини і часто зустрічається в засобах по догляду за волоссям, таких як шампуні, через його здатності змішувати воду з олією і брудом, що дозволяє легше їх змивати

Quaternium-80- є кондиціонуючим інгредієнтом, що міститься в зволожуючих шампунях і кондиціонерах. Повідомляється, що він є чудовим пом’якшувальним засобом і засобом для розплутування

Dibutyl Lauroyl Glutamide-є заміщеним діамідом глутамінової кислоти.

Гелеутворювач олії на основі амінокислоти

Як зазначає виробник:

«Він не містить сульфатів та містить 2 форми гіалуронової кислоти та натуральний сік алое вера.  У формулі об’єднані низькомолекулярна і високомолекулярна форми гіалуронової кислоти, щоб активно зволожувати шкіру голови і волосся, стимулювати вироблення кератину, колагену й еластину, а також допомагати утримувати вологу всередині волосся»

___Аромат__

Фужерний та деревинний. Чуттєвий аромат відкривається відтінками кардамону та свіжості грейпфрутового чаю, а потім розкривається землистими нотами пряного ветиверу.  Дуже глибокий аромат, стійкий і довго залишається на волоссі. Впевнена,що використовуючи з кондиціонером цієї ж серії, аромат буде ще яскравіше відчуватись

Єдине, що відчувається ваніль і ви знаєте, що її я в парфумах терпіти не можу. Та в цьому шампуні вона не так яскраво виражена і я дізналась про неї лиш злегка відчувши вже після прочитання опису.

Та якщо ви обожнюєте ваніль, вам 100% сподобається

__Консистенція і пакування__

Шампунь доволі рідкуватий, гарного кольору 🩵, одразу мені згадалась Аріель чомусь

Він гарно піниться,так нема величезної піни але це без сульфатний шампунь

Упакування ну дуже стильне

Пластикова пляшка, на якій вибиті, витиснуті літери, назва бренду

Також є етикетка з назвою бренду, з позначенням, який це шампунь, що це шампунь,також є склад і вся потрібна інформація.

Металевий дозатор, з яким використання шампуню набагато зручніше

350 мл за 549 грн

Було б чудово, якби dott ще випустили шампуні у пакетах, щоб можна було просто відливати у вже пусту тару.

Я користуюсь зазвичай сульфатними шампунями без силіконів. А безсульфатний шампунь у мене був всього один і я його любила.

Різниця на моєму волоссі лиш у кількості «чистих» днів. Зазвичай голову я мию кожен 4-ий день, з безсульфатними шампунями цей час скорочується до кожного 2-го дня.

Та все ж з dott. вдається мати свіжі корені 3 дні і ввечері вже мити волосся.

Для мене це хороший результат.

Та все ж безсульфатний шампунь так само не вимиватиме як сульфатний

Тут вже треба обирати, що важливіше, гарний склад чи рідше миття (але склад,звичайно гірший)

Мила волосся я вже декілька разів, і з кондиціонером, і просто одним шампунем, і з маскою.

Найбільше мені сподобалось з маскою, тому що у неї теж нема силіконів в складі,як наприклад в кондиціонері. Довжина зволожена, а шкіра голови гарно очищена

Мій актуальний догляд ви можете знайти в моєму тіктоці

Хочу зазначити, що після першого миття картина була розмитою. Бо були і силіконові шампуні, і сульфатні. Тому волосся трошки не зрозуміло,що відбувається.

Та за другим і подальшим миттям, все розвиднілось. Тому, варто давати час засобам розкритись і проявити себе.

На фото вимите волосся виключно шампунем, без маски і кондиціонера. Я знаю, що багато дівчат і досі мають лиш шампунь у догляді за волоссям. Так не варто робити, адже шампунь потрібен виключно для шкіри голови,а от за довжиною також потрібен окремий догляд. Та мені хотілось показати виключно дію шампуню

Я промиваю волосся завжди двічі, вперше піни зазвичай менше аніж вдруге.

Аромат звичайно божественний, одне задоволення користуватись шампунем і потім ще заходити у ванну, бо тримається аромат всюди і несеться шлейфом за мною

Відчуття свіжості зʼявилось не після першого використання, як я вже і казала. Та обʼємчик присутній, волосся припіднялось (бо у мене з цим нюанси)

Лупи я не помітила, негативної реакції теж. Волосся гарно вимите

А от по довжині трохи таке «не приборкане», звичайно не вистачає маски

У мене багато нових волосків,я багато волосся втратила і зараз у мене активне відновлення та відрощування

До речі, з цим шампунем у мене випало 2 волосинки. На гребінці не залишилось жодної☝🏻

Я справді задоволена цим шампунем, так, сульфатні будуть краще очищувати, довше матиму «свіжий» вигляд. Та склад цього шампуню мене закохав у себе, а аромат (попри ваніль) зачаровує

Та фінальну думку я завжди висловлюю у викидушках, сподіваюсь він закінчиться не скоро,бо розхід там дуже мінімальний♥️

Тож, якщо ви шукали шампунь з гарним складом, візуалом і ефектом-зверніть увагу 🥰

Обіймаю💌